Madalya ve kupalar sahiplerini buldu

Madalya ve kupalar sahiplerini buldu

27.02.2016 15:23:40

Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün Emrah Yüksel Babuşçu müdürlüğünde organizatörlüğünü üstlendiği 2015-2016 yılı Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında yapılan Mendil Kapmaca ve Kaleli Yakan Top yarışmaları sonuçlandı. Selahat Özel'in koordinatörlüğünü yaptığı, Alibey Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmalar, her zaman olduğu gibi coşku dolu geçti. Okul öğrencileri, öğretmen ve yöneticileri takımlarını karşılaşmalar sırasında yalnız bırakmadı. Tezahüratlarıyla onlara güç verdiler.
Ödül töreninde açıklanan yarışma birincileri ve oyunları şöyle;

3. SINIFLAR MENDİL KAPMACA
3. Sınıf öğrencileri arasında yapılan Mendil Kapmaca oyununda Sevim Avni Çoğal İlkokulu birinci, Yavuz Selim İlkokulu ikinci, 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu üçüncü ve Ahmet Ziylan İlkokulu dördüncü oldu.

4. SINIFLAR MENDİL KAPMACA
4. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan Mendil Kapmaca oyununda Turgut Reis İlkokulu birinci, Özel Mektebim İlkokulu ikinci, Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu üçüncü ve Hasan Özvarnalı dördüncü oldu.

5 ve 6. SINIFLAR MENDİL KAPMACA
5. Ve 6. Sınıf öğrencilerinin Mendil Kapmaca oyununda Ertuğrul Gazi Ortaokulu birinci, İrfan Sırdaş AEV Ortaokulu ikinci, Büyük Kılıçlı Ortaokulu üçüncü ve Çanta 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu dördüncü oldu.

7 ve 8. SINIFLAR eMENDİL KAPMACA
7 Ve 8. Sınıf öğrencilerinin Mendil Kapmaca oyununda Çağrıbey Ortaokulu birinci, İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu ikinci, Kavaklı Ortaokulu üçüncü ve Büyük Kılıçlı Ortaokulu dördüncü oldu.


KÜÇÜK KALELİ YAKAN TOP
Küçükler kategorisinde Kaleli Yakan Top oyununda Kavaklı Ortaokulu birinci, Mimarsinan Ortaokulu ikinci, Büyük Kılıçlı Ortaokulu üçüncü ve Ertuğrul Gazi Ortaokulu dördüncü oldu.

YILDIZLAR KALELİ YAKAN TOP
Yıldızlar kategorisinde Kaleli Yakan Top oyununda İrfan Sırdaş AEV Ortaokulu birinci, Kavaklı Ortaokulu ikinci, Selimpaşa Ortaokulu üçüncü, Gazi İmam Hatip Ortaokulu dördüncü oldu.

9 VE 10. SINIFLAR KIZ KALELİ YAKAN TOP
9 Ve 10. Sınıflar arasında yapılan Kaleli Yakan Top oyununda Silivri Mesleki Teknik Anadolu Lisesi birinci, Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Şerife Baldöktü Mesleki Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

9 VE 10. SINIFLAR ERKEK KALELİ YAKAN TOP
9 Ve 10. Sınıflar Erkek Kaleli Yakan Top oyununda Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi birinci, Silivri Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Silivri Anadolu Lisesi üçüncü oldu.
Final karşılaşmaları ve ödül töreni geçen hafta gerçekleştirildi. İlçe Spor Müdürünün yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen'in de katıldığı törende finalistler kupa ve madalyalarını tebrik mesajları eşliğinde aldı. Finale kalan okul takımlarının mutluluk ve coşkusu görülmeye değerdi.
Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, şampiyonları tebrik ederek, oyunlara katılan tüm öğrenci ve onları yetiştiren öğretmenlere teşekkür etti.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP