Müstakil hayat yaşamak istiyorum diyenlere; Silivrisaray Konakları

Müstakil hayat yaşamak istiyorum diyenlere; Silivrisaray Konakları

8.03.2018 12:32:33

Yüksek bloklardan ve şehir kalabalığından sıkılanlar için nitelikli yaşam projeleri üreten Yumak İnşaat, gerçek müstakil yaşama özlem duyanları hayata bir de Silivrisaray Konakları'nın penceresinden bakmaya davet ediyor.

Yumak İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen Silivrisaray Konakları projesi, 12.000 metrekare yeşil alan üzerine inşa edilen 22 müstakil konaktan oluşuyor. Geniş bir salon, 3 büyük oda, 2 banyo, mutfak ve büyük bir terasa sahip konaklar; sosyal tesisi, yönetim odası, kafe, spor salonu, açık yüzme havuzu, çocuk parkı, yürüyüş alanı, 7/24 güvenliği, 24 saat sınırsız elektrik sağlayan jeneratör sistemi, kombisi, ankastre ürünleri ve 1. sınıf yapı malzemeleriyle yatırımcısına güvenli, huzurlu ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor.

SİLİVRİSARAY KONAKLARI'NDA HER KAPI HUZURA AÇILIYOR
Doğanın kalbinde konumlanan ve denize 500 metre mesafede yer alan müstakil bahçeli villa ve triplexleri ile Silivrisaray Konakları, tüm hayatın keşmekeşinden çekip alan konfor dolu imkânlarıyla size özel bir dünyanın kapılarını ardına kadar açıyor.

İMKÂNLARIN VE FIRSATLARIN KAVŞAĞINDASINIZ
Silivrisaray Konakları avantajlı lokasyonuyla her yere rahat bir ulaşım vaat ediyor. Silivri'nin merkezine 3 dakikada ulaşmanız mümkün. Selimpaşa Gişelerine çok yakın. E-5 ve TEM bağlantıları ile Büyükçekmece 10 dakika, İstanbul ise 25 dakika mesafe. Bir çırpıda erişebileceğiniz Silivri Alışveriş Merkezi ve KİPA ile Marmara Park, Beylikdüzü Migros, Torium, Carrefour gibi ünlü alışveriş merkezleri; Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul Akvaryum, Atatürk Havalimanı yarım saat içinde varacağınız bir uzaklıkta…

DAİRE FİYATINA VİLLA SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ
Sosyal ortak alanlarıyla ailelerin sıcak komşuluk ilişkileri kurması ve çocukların sağlıklı gelişimi düşünülerek yapılandırılan Silivrisaray Konakları'nda son 2 villa sahiplerini bekliyor. Proje cazip fiyatları ile standart bir ev almayı düşünenlere müstakil bahçeli villa sahibi olabilme fırsatı sunuyor. Şehirde müstakil yaşamı yakalamak isteyenler için tasarlanan Silivrisaray Konakları'nın proje detayları hakkında fikir sahibi olmak için satış ofisine uğrayabilirsiniz.

İletişim Bilgileri;
Satış Ofisi: E-5 Karayolu üzeri Garden Et Lokantası arkası Kavaklı / SİLİVRİ
www.silivrisaraykonaklari.com
info@silivrisaraykonaklari.com
Tel: (212) 728 05 32 – (530) 289 84 89

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki ‘Mimarından’ Hızır Hılkın’ın hikayesi
Sonraki »

YORUM YAP