“Mustafa Kemaller ölmez”

“Mustafa Kemaller ölmez”

9.11.2020 11:48:59

Mimar Sinan Anasınıfı minikleri, “Mustafa Kemaller ölmez” sloganıyla Atatürk, Vatan ve Bayrak sevgisi temalı şiir ve şarkılarla, Ata'yı ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde sevgi ve minnetle andılar.

10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren Türkiye Cumhuriyeti kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız, büyük devlet adamı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde Mimar Sinan İlkokulunda törenle anıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız okundu.

Mimar Sinan İlkokulu Anasınıfı minikleri, öğretmenleri Fatma Özdemir'in rehberliğinde hazırladıkları programı sundu. Atatürk tişörtleri giyen minikler, Başöğretmenlerine özel hazırlanan köşede “Mustafa Kemaller ölmez” sloganıyla Atatürk, Vatan ve Bayrak sevgisi temalı şiirlerini okudular ve şarkılarını seslendirdiler. Ata'ya olan sevgi, saygı ve minnet duygularını ifade ederek andılar, bıraktığı emaneti sonsuza dek yaşatmaya ve ileriye taşımaya söz verdiler.

Renginar SALİ

YORUM YAP