Mukaddes Sönmez Ortaokulu öğrencileri bilim projelerini tanıttı

Mukaddes Sönmez Ortaokulu öğrencileri bilim projelerini tanıttı

30.06.2021 09:33:18

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını düzenleyerek öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışmaları paylaştı.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ali Ay'ın yürütücülüğünde gerçekleştirilen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme programı açılışına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Cihangir Turan, okul müdürleri ve veliler katıldı. Fuar konuşmalar ile başladı ve serginin açılışıyla birlikte öğrenciler proje sunumlarını gerçekleştirdi.

25 öğrencinin katılım sağladığı projelerde Tarım Teknolojileri ve Seracılık, Sağlıklı Beslenme, Biyotaklit, Kültürel Miras, Bilim Tarihi, Su Okuryazarlığı, Biyoçeşitlilik, Sağlık Teknolojileri, Değerler Eğitimi, Malzeme ve Nanoteknoloji, Havacılık ve Uzay, STEAM, Göç ve Uyum, Doğal Afetler ve Afet Yönetimi, Ekolojik Denge ve Sürdürülebilir Kalkınma alt başlıklarında yer aldı. 25 projenin gerçekleştirildiği bilim fuarında öğrenciler için Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ali Ay yürütücülük, Fen Bilimleri Öğretmeni Aslıhan Dikmen ve Okul Müdürü Mustafa Elibol danışmanlık yaptı.

Okul Müdürlüğü, projelerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti, fuara katılım sağlayan değerli konuklarına teşekkür etti.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Demir çekme cihazı alınacak
Sonraki » Çocuk istismarı

YORUM YAP