Mübadillerden örnek dayanışma

Mübadillerden örnek dayanışma

13.05.2020 13:48:40

Büyük Mübadele Derneği Sabit Semiz Başkanlığında bu yıl da hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturarak Ramazanın maneviyatına uygun bir çalışmaya imza attı.

Semiz, Ramazan dolayısıyla artık geleneksel hale gelen çalışmalarını şöyle anlattı: “Büyük Mübadele Derneği olarak her yıl elimizden geldiğince Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz. Bu yıl da yardımlarımıza devam ediyoruz. Tüm dünyayı etkileyen covid-19 salgını sebebiyle bu yardımlar bir kat daha önemli hale geldi. Bizler de Büyük Mübadele Derneği olarak Silivri, Çatalca, Büyükçekmece ile mübadillerin bulunduğu farklı bölgelere ulaşarak ihtiyaç sahibi mübadilleri tespit ettik. Bu süreçte Aydın, Bursa, Sinop, Niğde, Maraş ve Samsun'daki mübadiller ve kardeş derneklerimizin yöneticileri de yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamıza yardımcı oldular. Bugünlerde en önemli şey paylaşmak. Biz de bu küçük yardımları yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu konuda desteklerinden dolayı Aydın Mursallı'dan Kazım'e, Niğde Yeşilburç'taki dostlarımıza, Sinop Mübadele ve Balkan Türkleri Derneği Başkanımız Kenan Aral'a ve sevgili eşine, Silivri Sayalar Muhtarımız Hüseyin Ece, Kadıköy Muhtarımız Mehmet Yeniçiftlik, Çayırdere Muhtarımız Doğan Bilgiç, Beyciler Muhtarımız Yaşar Köse'ye yardımlarımızın ihtiyaç sahiplerine ulaşmasındaki katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler.

Yine bu ihtiyaçların karşılanmasındaki katkılarından dolayı saygıdeğer hayırseverlere sonsuz teşekkür eder hayırlı Ramazanlar bereketli kazançlar dileriz.

Katkı sunmak isteyen dostlarımız 0536 266 45 43'ten iletişim sağlayabilir…”

Sevginar SALİ

YORUM YAP