Minik kalplerin yeni tecrübeleri

Minik kalplerin yeni tecrübeleri

21.07.2017 09:37:24

Eğitim Adası Yaz Okulu programına katılan öğrenciler, gelişimlerini destekleyen yeni tecrübeler kazandı, bilgi biriktirdi ve verimli zaman geçirdi. 

Eğitim Adası Yaz Okulu, programlanan aktiviteler eşliğinde sürüyor. Öğrenciler, yaşam becerileri kazanıyor, kazandıklarını geliştiriyor, tüm zorlamaların ortadan kaldırıldığı, yaratıcılıkların keşfedildiği ve desteklendiği atölye çalışmalarında bilgi biriktiriyor, tecrübe kazanıyorlar. Gelecekte hem yaşam hem iş başarısını yakalayan mutlu bireyler olma şansını yakalama peşinde öğretmenleri rehberliğinde koşuyorlar.
Yaz Okulu Programında yer alan sanat, drama, mutfak ve zekâ oyunları atölyelerinde faaliyetler sürüyor. Bilgi ve birikimleri destekleniyor. Öğrenciler, hayal dünyalarını ve becerilerini eserlerine yansıtıyor.
Okul bahçesinde düzenlenen sportif faaliyetler, tatlı rekabete neden oluyor ve coşku içinde geçiyor. Eğitim Adası öğrencileri, sağlıklı yaşamı destekleyen doğal hayat döngüsünü, doğadaki canlıların hayatını, bitkilerin yetiştirilmesini de burada gözlemleyerek öğreniyorlar.
12 Haziran 2017 tarihinde başlayan ve 3/10 yaş çocuklara yönelik düzenlenen Eğitim Adası Yaz Okulu Programının yanı sıra kayıt dönemi de sürüyor.
Eğitim Adası Anaokulu ve İlkokul 1 ve 2. sınıf için 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi kayıtları alınmakta. Kurumla 0212 728 58 80-85 nolu telefondan iletişime geçebilir veya Silivri Turgut Reis Caddesi No:1 Otogar karşısı Silivri'deki adresinde ziyaret edebilirsiniz.
Renginar SALİ

YORUM YAP