Milli tenisçimize Silivri Belediyesinden destek

Milli tenisçimize Silivri Belediyesinden destek

29.07.2021 11:26:56

Silivri Belediyesi Milli Tenisçimiz İrem Kurt ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve milli gururumuz İrem Kurt adına babası Özgür Kurt yetenekli sporcumuz ile ilgili sponsorluk anlaşmasını karşılıklı olarak imza altına aldılar.

Ülkemiz ve yurt dışında gurur kaynağımız olan tenisçi İrem Kurt, 14 yaşında milli formayı giymeye hak kazanarak başarısını taçlandırdı. Silivri Belediyesi de mecliste oybirliği ile alınan kararla genç sporcumuz ile ilgili destek çabalarını sponsorluk düzeyine taşıdı. Kurt, ülkemizde düzenlenen 14 yaş kategorisinde teniz turnuvalarında topladığı 11.223 puanla Türkiye birincisi unvanına sahip olan, katıldığı 4 uluslar arası turnuvada finalist olma başarısı gösterdi.

MECLİSTEN KARAR OYBİRLİĞİ İLE ÇIKTI

İlçemizin yetiştirdiği en önemli tenis oyuncusu olan, yaşı itibariyle gelecekte de hem bireysel hem de milli takım seviyesinde ülkemizi ve Silivri'mizi temsil etmesini temennisinden hareketle Silivri Belediye Meclisi milli tenisçimiz İrem Kurt'un Silivri Belediyesi'ne bağlı Silivri Ezgi Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi'nin sponsorluğunda desteklenmesine oybirliği ile karar verdi.

YILMAZ: BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Başkan Yılmaz, Özgür Kurt ile imzalanan protokol haberini “İlçemizin gururu, milli tenisçimiz İrem Kurt'a gerekli desteğin verilmesi amacıyla sponsorluk anlaşması imzaladık. Genç sporcumuz İrem'e başarılarının devamını diliyorum” ifadeleri ile duyurdu.

Aysun-Özgür Kurt çifti sponsorluk anlaşmasına kızları İrem ve Defne ile birlikte katıldı. Silivri Belediyesi Ezgi Şirketi Genel Müdürü Murat Koçoğlu da protokol imzasında hazır bulundu.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki 2021 YKS Tercih işlemleri
Sonraki » Hayat güzellemesi

YORUM YAP