Millet İttifakı ortaklarından grup toplantısı

Millet İttifakı ortaklarından grup toplantısı

7.03.2022 11:20:30

Güçlü Parlamenter Sisteme imza atan liderlerin Silivri İlçe Başkanları Silivri'de Mart ayı grup toplantısını birlikte gerçekleştirdiler. Deva Partisi Silivri'de kurulmadığı için ilçe başkanı toplantıda da bulunmadı.

CHP'de, İlçe Başkanı Berker Esen, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kadir Tokalı, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, 7 Mart tarihinde gerçekleştirilecek Silivri Belediyesi Mart ayı meclisi arifesinde bir araya geldiler. Toplantıya CHP İl Başkan Yardımcısı Suna Göçengil, CHP Meclis Üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdiler.

MİLLET İTTİFAKI GRUP TOPLANTISI CHP'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CHP'den toplantı ile ilgili şu açıklama yapıldı: “Ülkemizin tüm sorunlarına çözüm olacak ve halkımızı şahsım hükümeti keyfiliğinden kurtaracak, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için bir araya gelen siyasi partilerin oluşturduğu “Millet İttifakı” olarak grup toplantımızı CHP Silivri İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirdik.

“SİLİVRİ'MİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletimizin tüm dertlerine derman olmak adına Millet İttifakı paydaşlarımızla birlikte Silivri'miz için gece gündüz demeden, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

“YARININ TÜRKİYE'SİNDE” YENİDEN DEMOKRASİ İLE BULUŞACAKTIR”

Tüm hemşerilerimiz emin olsun ki sandık geldiği gün güzel ülkemiz, “Yarının Türkiye'sinde” yeniden demokrasi ile buluşacaktır.”

YORUM YAP