MHP Silivri, Yılmaz için seferber

MHP Silivri, Yılmaz için seferber

1.06.2018 09:56:38

MHP'nin AK Parti ile ittifak halinde 24 Haziran seçimlerine girme kararı ve MYK üyesi Volkan Yılmaz'ın milletvekili adaylığı Silivri teşkilatında seferberlik ilamına sebep oldu adeta.

Seçim çalışmalarına ilçe teşkilatına yıllardır destek veren Volkan Yılmaz'a vefa zamanı olarak da değerlendiren MHP Silivri, gecesini gündüzüne katarak sahada.
Giydirilen araçlar, kurulan stantlar ve yoğunlaştırılan saha çalışmalarıyla Ülkücüleri, 24 Haziran'da 6. Sıradan aday gösterilen Volkan Yılmaz'ı TBMM'ne göndermeye odaklandı.

YALÇIN: SİLİVRİLİ ADAYIMIZ DESTEK VERENLERİNİ ASLA PİŞMAN ETMEZ, GURURLANDIRIR
Konuya ilişkin gazetemize konuşan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Liderimiz ve tüm milletvekili adaylarımız için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz her koşulda davamızın arkasındayız. Ancak bu defa Volkan Yılmaz'ın adaylığı, Silivri ve bölgemiz açısından, partili partisiz herkeste çok güzel bir heyecan yarattı, ardı sıra da bizleri çok mutlu eden destekler, hoş tepkiler geliyor. Genç, pırıl pırıl, teşkilat emeğiyle yetişmiş örnek bir Silivrili milletvekili adayımız var. İnşallah teşkilat ve seçmenler olarak gereğini yapmayı başarır, özellikle Silivri teşkilatına katkılarını belirtmeden geçemeyeceğim, partimizin bu değerli temsilcisini meclise taşırız. Tüm ülküdaşlarımız ve Silivrili seçmenlere bu vesile ile çağrıda bulunmak istiyorum; akıllarında zerre tereddüt oluşmadan ülkemiz çıkarları ve bölgemiz yararına canla başla çalışacak milletvekili adayımıza sunacakları destekten asla pişman olmayacaklar aksine her zaman mutluluk ve gurur duyacaklar. Volkan Yılmaz'a ve tüm MHP'li vekillerimiz başta olmak üzere canı gönülden başarılar diliyorum. İlçe Teşkilatı olarak bizler de üzerimize düşen görevlerin ötesinde özveriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm çabamız; Türkiye kazansın, MHP güçlensin, Silivri kalkınsın diye” dedi.
Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Işıklar: Siz bizim gurur tablomuzsunuz
Sonraki » Ayla

YORUM YAP