MHP’liler yoğun çalışmalarını sürdürüyor

MHP’liler yoğun çalışmalarını sürdürüyor

4.03.2024 10:53:49

Marka Kent Silivri'ye değer katmak için yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyesi adayları, yerel seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ve etkinliklere katılarak devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Arzu Akbaba, Meclis Üyesi adayları ve teşkilat mensupları, yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan hizmetler ve gerçekleştirilecek projeleri anlatarak ilçemizde hizmetlerin devam etmesi için Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a ve İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a destek istediler.
Kadın Kolları Başkanı Arzu Akbaba, Meclis Üyesi Adayları Rıfat Kutlu ve Murat Güler ile birlikte geçtiğimiz gün Mimar Sinan Mahallesi'nde stant kurarak pazar esnafı ve hemşerileriyle bir araya geldi.
Meclis Üyesi Adayı Ender Arslan, ilçe merkezinde stat çalışmasına devam etti.
Meclis Üyesi Adayları Tavil Ay, Şafak Arslan ve Ender Arslan, hafta sonu Silivri sahil bölgesindeki esnafları, Meclis Üyesi Adayları Erdoğan Gökalp Kalaycı, Deniz Edis, Görkem Ercan, Oktay Kaya ve Filiz Akgül Karamustafa ve Akgün Silivrili caddesinde hizmet veren esnafla bir araya geldi.
Meclis Üyesi Adayları Oktay Kaya ve Suat Pir ise Selimpaşa Pazarı'nda stant çalışması gerçekleştiren teşkilat üyeleriyle birlikte hemşerilerine Proje ve Aday Tanıtım Broşürü dağıtımında bulundu.
Meclis Üyesi Adayı Zerrin Çimen, Silivri Belediyesi ve Evim Atölyem iş birliğinde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde bir araya gelen üretici kadınlarımızı ziyaret etti.
Meclis Üyesi Adayı Deniz Edis, teşkilat mensuplarıyla birlikte Çanta Mahallesi'nde Oktay Doğan'ın asker uğurlama merasimine katıldı.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP