Mezun öğrencilerimizin sektördeki mesleki yolculukları

Mezun öğrencilerimizin sektördeki mesleki yolculukları

20.01.2021 10:20:35

Selimpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin “Her güne bir mezun” projesi mezun öğrencilerden Seray Taşkıran ve Cenk Tarhan'la devam etti.

Selimpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesi kapsamında paylaşımlarına Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanından mezun öğrencisi Seray Taşkıran ve Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Aşçılık Bölümü'nden mezun öğrencisi Cenk Tarhan'ın mesleki tecrübeleriyle devam etti.

SERAY TAŞKIRAN

Seray Taşkıran, 2012 yılında okulumuz Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanından mezun oldu. 2014 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nden, 2019 yılında da Özyeğin Üniversitesi'nden mezun oldu. Lise ve üniversite stajlarımı sırasıyla The Marmara Collections, Polens Turizm, Sokullupaşa Hotel, Radisson Blu Ottomare ve Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus'ta yaptı. 2 Yıldan beri  Four Seasons Otel'de  önbüro departmanında  resepsiyonist olarak görevine devam etmekte.

CENK TARHAN

Cenk Tarhan, 2014 yılında okulumuz Yiyecek Ve İçecek Hizmetleri Aşçılık Dalından mezun oldu. Liseden sonra Beykent Üniversitesi Aşçılık Bölümünü bitirdi. İlk stajını Ordu Evinde, ikinci stajını ise Polat Rönesans Otel'de yaptı. Daha sonra Jamie's İtalian Restaurant'ta, sonrasında Mükellef Maça Kızı ve Porter BBQ'de çalıştı. Gastronomi festivalinde yapılan uluslararası yarışmada çeşitli dereceler aldı. Son olarak Muhit Burger'de çalıştı.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, mezun öğrencilerine mesleki hayatlarında bol şans ve başarılar diledi.

YORUM YAP