3 TÜBİTAK Projesine başvuru yapıldı

3 TÜBİTAK Projesine başvuru yapıldı

20.01.2021 09:46:23

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu 3 TÜBİTAK projesine birden başvuru gerçekleştirdi.

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, 2020 - 2021 eğitim-öğretim yılı sürecinde 4004 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısına 2, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına 1 proje ile toplamda 3 TÜBİTAK projesine başvuru gerçekleştirdi.

4004 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısına Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünün desteği ile öğrenci eğitimi odaklı  'Doğa Biziz, Gelecek Biziz' ve öğretmen eğitimi odaklı 'Yaşa, Öğren, Öğret' adlı projeler ile başvuru gerçekleştirildi. Hazırlanan projelere İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman Ve Su İşleri Bakanlığı 1.Bölge Müdürlüğü Kırklareli Şubesi ayni olarak destek verdi.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına ise Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri, Sağlıklı Yaşam ve Beslenme, Biyotaklit, Kültürel Miras, Bilim Tarihi ve Felsefesi, Su Okuryazarlığı, Biyoçeşitlilik, Genetik ve Biyoteknoloji, Değerler Eğitimi gibi 25 alt başlıkta proje başvurusu gerçekleştirildi. 4004 ve 4006 TÜBİTAK proje başvuruları Okul Müdürü Mustafa Elibol, Sosyal Bilimler öğretmeni Ali Ay ve Fen Bilimleri öğretmeni Aslıhan Dikmen tarafından gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Mustafa Elibol, “Proje başvurularında bizlerden desteğini esirgemeyen Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünün değerli akademisyenlerine, proje ortaklarımıza ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize okulumuz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YORUM YAP