“Mesut insanların yaşadığı Silivri için” MHP’den aday adayı

“Mesut insanların yaşadığı Silivri için” MHP’den aday adayı

1.12.2018 11:07:33

Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğretmenlerinden Mesut Özdoğan, Cuma günü görevinden MHP'den Silivri Belediye Başkan Aday Adaylığı kararı doğrultusunda ayrıldı.

İlçemizin önde gelen eğitimcilerinden Mesut Özdoğan, eğitimden sonra Silivri halkına yerel yönetim alanında hizmet etmek için öğretmenlik görevinden istifa etti. Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan Aday Adaylığı kararı alan Özdoğan, Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Ahmet Ay'a istifasını verdi, şube müdürleri ve kurum çalışanlarıyla görüşerek eğitimcilik kariyerine, siyasi hedefleri doğrultusunda şimdilik nokta koydu.

ÖZDOĞAN: MESUT İNSANLARIN YAŞADIĞI SİLİVRİ İÇİN BİRLİKTE YÜRÜYELİM

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yayınlayan Özdoğan, görüşlerini kamuoyuyla şöyle paylaştı:

“Sevgili Silivrililer; 31 Mart 2019 yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi Silivri Belediye Başkan Aday Adaylığı için 19 yıldır gururla, şerefle sürdürdüğüm öğretmenlik mesleğimden ayrılmış bulunmaktayım.

İstanbul'un güzide ilçelerinden Silivri'mize gerek sosyal ve kültürel gerekse ekonomik anlamda katkı sunmak amacıyla yola çıktık. Partimizin takdiri ve Silivri halkımızın desteği ile bu göreve talip olduk. Yapacağınız işi sevmek ve bu yolda çaba harcamak insanı güçlü kılar. Tüm çabamız Silivri'mizi daha yaşanır ve daha güzel bir şehir kılmak. Rabbim çıktığımız bu yolu ülkemiz, Yüce Türk Milleti ve Silivri'miz için hayırlı eylesin. Her zaman gönüllerde olmak dileğiyle dua ve desteklerinizi bekliyorum.

Mesut insanların yaşadığı Silivri için, hep birlikte yürüyelim...”

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP