Sarten’e ikinci çevre ödülü

Sarten’e ikinci çevre ödülü

1.12.2018 11:27:08

Sarten, ÇEVKO Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfının Yeşil Nokta Sanayi Ödüllünden sonra bir çevre ödülüne de İstanbul Sanayi Odası tarafından uygun görüldü.

Türkiye'nin köklü sanayi kuruluşlarının daha çevreci ürünlerinin, daha az enerji ve ham madde ile üretim sağlayan projelerinin, sürdürülebilirlik ve çevre yönetimi konusundaki çalışmalarının yarıştığı İSO 2018 Çevre Ödülleri sahiplerini buldu. Ödüller, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'ın katıldığı törenle sahiplerini buldu.

Sarten, ÇEVKO Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri” yarışmasında Ambalaj Tasarımında Kaynak Azaltılarak Önleme Uygulamaları kategorisindeki ilk Yeşil Nokta Ödülü'nün sahibi; 20 lt Yeni Plastik Bidon Projesi ile olurken, İstanbul Sanayi Odası'nın gerçekleştirdiği ‘Çevre Ödül Töreni'nde de İnovatif Çevre Dostu Ürün kategorisinde 3'üncülük ödülüne layık görüldü. Sarten adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve İSO Başkanı Erdal Bahçıvan'ın elinden aldı.

YORUM YAP