Mesan Plastik’ten dayanışma pikniği

Mesan Plastik’ten dayanışma pikniği

8.07.2019 10:21:45

Mesan Plastik çalışanları 6 Temmuz 2019 Cumartesi günü Mega Country Kır Bahçesi'nde düzenlenen geleneksel şirket pikniğinde yorgunluk attılar, oyunlar ve yarışmalar ile  keyifli bir gün geçirdiler.

Mesan Plastik fabrikasında çalışanlarının katıldığı piknik, renkli görüntülere sahne oldu. Mesan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Aliosman Mertöz ve eşi Gülde Mertöz'ün yanı sıra firma yöneticilerinin de katıldığı piknikte gün boyu çeşitli faaliyetler yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan organizasyonda halat çekme ve yarışmalar çalışanlara eğlenceli anlar yaşattı. Pikniğe katılan minikler de gün boyu organizasyonun yapıldığı mekanda gönüllerince vakit geçirdiler.
Geleneksel hale gelen piknik, şirket çalışanları arasında dayanışma ve kaynaşma duygularını perçinlerken, aileleri ile birlikte temiz havada keyifli ve huzurlu bir gün geçirip yoğun çalışma temposunun getirdiği yorgunluğu üzerlerinden atma fırsatı buldular.
Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Aliosman Mertöz ve eşi Gülden Mertöz de pikniğe katılarak çalışanlarla sohbet ettiler. Çalışanların verimliliği ve hizmet kalitesi açısından yüksek moral ve huzurlu çalışma ortamlarına ihtiyaç duyduğunu belirten Mertöz, şirketlerinde çalışanların dayanışma ve kaynaşma duygularını geliştiren etkinlik organizasyonlarının devam edeceğini belirtti. Sevginar SALİ

YORUM YAP