MESAN geleneksel pikniğini gerçekleştirdi

MESAN geleneksel pikniğini gerçekleştirdi

24.08.2016 09:56:46

MESAN çalışanları geleneksel şirket pikniğinde bu sene de, keyifli zaman geçirdikleri ve kaynaşma imkanı buldukları etkinlikte bir araya geldiler.

Alipaşa Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren ve sektöründe Türkiye pazarında lider konumda olan MESAN Kilit A.Ş. çalışanları Çeltik Çamlık Restaurantta düzenledikleri piknikle hafta sonu güzel bir gün geçirdiler.
Her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen piknik organizasyonuna şirket çalışanları ve aileleri katıldı. Yazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Yazıcı ve birçok misafirin de yer aldığı pikniğe yaklaşık 400 kişi katıldi. Etkinlikte yiyecek – içecek ikramlarının yanı sıra, yetişkin ve çocuklara yönelik aktiviteler ve eğlenceli oyunlar da düzenlendi. Çocuklar için hazırlanan gösterileri büyükler de ilgiyle takip ettiler. Piknikte düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.Güzel bir aile ortamının olduğu piknikte çalışanlar bir çalışma yılının stresini atmaya çalıştılar.
Mesan Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz ve Genel Müdür Mustafa Mertöz, etkinliğe katılan çalışanlarına ve ailelerine teşekkürlerini dile getirdi.

MESAN HAKKINDA
MESAN, endüstriyel kilit ve menteşe sektöründe 1979 yılından beri faaliyet gösteren, Türkiye'de pazar lideri, küresel pazarlarda marka haline gelmiş köklü bir kuruluştur. Sektördeki 32 yıllık deneyimini 220 kişilik genç ve dinamik kadrosuyla destekleyen şirket İstanbul'un Silivri ilçesinde 13.500 m2 kapalı alanda faaliyet göstermekte. 200' ü aşkın tedarikçi ve 35'in üstünde distrübitör ile 75'ın üstünde ülkeye ihracat yapan şirket, elektrik-elektronik, otomotiv, beyaz eşya, makine, mobilya sektörlerine hizmet vermekte.

Haber Merkezi

YORUM YAP