Deneyim, heyecan ve coşku dolu anlar

Deneyim, heyecan ve coşku dolu anlar

24.08.2016 09:55:50

Aydede Yaz Okulu; deneyim, bilgi, heyecan, mutluluk ve coşku dolu anlara şahit oldu.

Aydede Çocuk Evi, 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü başlattığı Yaz Okulu dönemini aktif bir şekilde değerlendirdi. Minik öğrencilerine özenle hazırladığı etkinlikleri sunarak, psikolojik ve fiziksel gelişimlerine katkı sunmayı sürdürdü. Emine Sezginer'in kuruculuğunda, okul müdürü psikolog Ece Tahsinkaya ve öğretmenlerin rehberliğinde sevimli minikler etkinlikten etkinliğe koştu. Her etkinliğe rengarenk kareler ve miniklerin coşku dolu anları eşlik etti.
Yaz sezonunun kavurucu sıcaklığında su oyunları ve plaj partileriyle serinleyen minikler, bazen bahçede sevimli dostlarıyla vakit geçirdi, bazen de bahçede özgün resimler yaptılar. Düzenlenen Uçurtma Şenliği coşku dolu mutlu anlar yaşattı. Denge, dikkat ve beceri isteyen eğlenceli parkurlarda minikler kıyasıya yarıştı. Heyecan ve coşkuları görülmeye değerdi. Drama etkinlikleri ve kukla oyunları bir birini izledi. Patates Adam Drama etkinliği ve Domates Yeme Yarışması minikler tarafından büyük ilgi gördü. Minikler eğlence eşliğinde yeni ve faydalı bilgiler edindi. Aydede minikleri izci kampı deneyimi de yaşadı. Kamp maceralarında yaşayarak çok şey öğrendiler. Bir dizi etkinliğin yanı sıra meyvelerden üzümü de yakından incelediler. Örneğin üzümden nelerin yapıldığını özenle hazırlanan etkinlik sayesinde görerek, inceleyerek ve tadarak öğrendiler.
Keyifli, coşkulu ve bilgi açısından oldukça verimli geçen yaz okulu miniklere yeni deneyimler yaşatırken, bilgilendirdi ve her yönüyle gelişmlerine katkı sağladı.

Renginar SALİ

YORUM YAP