Mesan’da geleneksel Aşure buluşması

Mesan’da geleneksel Aşure buluşması

23.09.2019 10:15:40

Mesan Plastik ve Metal Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği (MAKSDER)  Yönetim Kurulu Başkanı olan Aliosman Mertöz, geleneksel hale getirdiği Aşure davetini bu yıl da gerçekleştirdi.

1991 yılında küçük bir atölye olarak Aliosman Mertöz tarafından kurulan Mesan Plastik ve Metal Sanayi A.Ş. 11 yıldır Selimpaşa Sanayi Bölgesinde kurulan ve modern teknoloji ile donatılan fabrikasında üretime devam etmekte.
Kalite bilinci, çevreye duyarlılığı ve insana değer veren çalışma anlayışına yönelik hassasiyetlerinin özenle sürdürüldüğünü belirten Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Aliosman Mertöz, iş yerinde geleneksel hale getirdiği aşure buluşmalarının bu yılkine 20 Eylül'de evsahipliği yaptı.
SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, dernek yönetim kurulu üyeleri ve sanayi üretiminde babalarından devraldıkları mirası uzun yıllar birlikte sürdürdükleri Mesan Kilit'in Yönetim Kurulu Başkanı, abisi Rıdvan Mertöz de Aliosman Mertöz'ün diğer yakınları gibi aşure buluşmasına iştirak edenler arasındaydı. CHP Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcılarımızdan Mehmet Has da Mesan Plastik ve Metal'deki aşure buluşmasında yer alan isimlerdi.
Aliosman Mertöz, Mesan'da sadece üretim yapmadıkları kültür toplumsal gelenekleri yaşatmaya ve çalışanlarına yönelik eğitimlere büyük önem verdiklerini belirtti. “Babam bize her zaman “Müşteri size ödediği parayı halel etmeli” derdi. Bunu ve ilk günkü kalite duyarlılığımızı sürdürme konusuna her zaman özen gösterdik.
Mesan Plastik ve Metal Sanayi A.Ş. olarak şu anda stok için çalışmıyoruz gelen siparişlere zamana verip üretim yapıyoruz; çok şükür, hiç iş sıkıntımız olmadı” şeklinde çalışma anlayış ve süreçleri hakkında bilgi veren Mertöz Ar-Ge, bilim ve özür düşünceye yatırım yapmak gerektiğinin altını çizdi.
“Değerli paydaşlarımızın, esirgemedikleri destekleri ile heyecanımız ve üretme sevdamız 28 yıldır devam etmekte. İnsana, çevreye ve kaliteye değer veren çalışma anlayışımız 56 ülkeye yaptığımız ihracat ile karşılığını buluyor. Kaynaklarımızı tasarruflu ve daha verimli kullanarak, çağdaş, ileri teknolojiler ile üretim yapıyoruz. Bilgi birikimimiz, eğitimli ve tecrübeli insan kaynaklarımızla her zaman mükemmeli isteyen bir firma olarak geleceğe emin adımlarla yürüyoruz” diyen Mertöz, Mesan Plastik ve Metal Sanayi A.Ş.'nin çalışma prensipleri hakkında konuklarını bilgilendirdi.

Aliosman Mertöz, aşure ikramı ve sohbetin ardından konuklarına tek tek teşekkür ederek uğurladı.
Sevginar SALİ

YORUM YAP