‘Fırtınalı Havada Dümende Olmak’ buluşması

‘Fırtınalı Havada Dümende Olmak’ buluşması

23.09.2019 10:16:09

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları' toplantısı, ‘Fırtınalı Havada Dümende Olmak' başlığı altında gerçekleştirildi. Toplantıya SİAD Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Turhan da katıldı.

Toplantıyı Değerlendiren SİAD Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Turhan, şu paylaşımda bulundu: “ ‘Fırtınalı Havada Dümende Olmak' başlıklı toplantıyı özetlemek gerekirse; Türkiye İMSAD 2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı 2017-2020 Dönemi Yönetim Kurulu Başkan Vekili A. Dündar Yetişener, toplantıda “Bugüne kadar yaşadığımız deneyimlerle, fırtınalardan her seferinde daha da güçlenerek çıktık. Yurt içi pazardaki daralmayı, yurt dışı pazarlarda artırdığımız performansımızla telafi etmeye çalışıyoruz” dedi.
Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu ise şöyle konuştu: “Hava sertleşince, dalga boyu yükseldiğinde kaçınılmaz olarak kısa vadeli konulara odaklanmak gerekse de, fırtınanın sürekli olmayacağı bilinciyle, uzun vadeli hedefleri gözden kaçırmadan yol almak önemlidir. Neticede esas önceliğimiz ve sorumluluğumuz uzun vadeli, sürdürülebilir değer yaratmaktır.”
Daha çok ve kaliteli işler üreterek Türk sanayicilerimiz sıradaki ‘fırtınayı' da atlatma konusunda kararlı.”
Haber Merkezi

YORUM YAP