Meral Akşener Silivri’ye geldi

Meral Akşener Silivri’ye geldi

27.04.2017 10:14:58

MHP'den ihraç edilen muhalif isimlerden Meral Akşener, silahlı saldırı sonucunda yaralanan MHP Çatalca eski İlçe Başkanı Niyazi Uyar'ı tedavi gördüğü Silivri Medical Park Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

MHP'den ihraç edilen Genel Başkan Adaylarından Meral Akşener, seçime giderken silahlı saldırıya uğrayan MHP Çatalca İlçe Başkanı adayı Niyazi Uyar'ı Silivri Medical Park Hastanesi'ndeki odasında ziyaret etti. MHP'deki değişim hareketini destekleyen Uyar'ı yalnız bırakmayarak bizzat geçmiş olsun ziyaretine gelen Akşener, moral desteğinde ve acil şifalar dileğinde bulundu.

SALDIRIYI KINADI
Yapılan menfur saldırıyı kınayan Akşener, Uyar'ın yaralanmasından duyduğu derin üzüntüyü şöyle dile getirdi: “Çatalca'nın o bildiğimiz saygılı tutumuna uymayan bir davranış, yanlış bir şey. Allah acımış, kurşun iki atar damarın arasından geçmiş, şu anda şok geçirmiş durumdayım. O atar damarın biri kopmuş olsaydı biz Başkanı kaybetmiş olacaktık. Yazıktır günahtır, lanetliyorum.”

AKŞENER: YENİ PARTİ KURMAYACAĞIM
Yeni parti kurup kurmayacağı sorusuna da yanıt veren Akşener, “Kesinlikle parti kurmayacağım. Yeni parti kuracağıma yönelik iddialar yalan. Öyle bir şey yok” dedi. Hastane yöneticileri, görev yapan sağlık çalışanları, tedavi görmekte olan hastalar ve hasta ziyaretine gelen vatandaşlar tarafından sevgi seliyle karşılanan Akşener, aynı yoğun ilgiyle uğurlandı. Akşener'in hastane ziyareti yaklaşık bir saat sürdü.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP