Mahalle eğitiminden akademiye uzanan başarı

Mahalle eğitiminden akademiye uzanan başarı

14.07.2017 09:34:02

Müzik Öğretmeni Volkan Yaran, yetiştirdiği ve okuması için yüreklendirdiği öğrencisi Fuat Yamalı'nın Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazanmasıyla büyük gurur yaşadı...

Müziğe olan ilgi ve yeteneklerini keşfederek öğrencilerine destek olan ilçemiz Müzik Öğretmenlerinden Volkan Yaran, öğrencisi Fuat Yamalı'nın başarısıyla gururlandı. Babası gibi kanun çalan, iki yıldır Yaran tarafından ders alarak Güzel Sanatlar Lisesi'nde okuması yönünde teşvik edilen Fuat Yamalı, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde Silivri Ortaokulu'ndan mezun oldu. Kendisi gibi çok yetenekli roman müzisyenlerin doğup büyüdüğü mahallede müzik eğitimiyle yetişen ve Müzik Öğretmeni Volkan Yaran'dan profesyonel eğitim alan Fuat Yamalı, Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazanarak akademik eğitime uzandı.

YARAN: FUAT'IN BAŞARISI BİRÇOK ÇOCUĞA ÖRNEK OLACAK
Yaran, “Fuat, dört yıllık eğitiminde Silivri'ye aile ziyaretine geleceği mahallesinde belki de birçok yetenekli müzisyen çocuğa örnek olacak ve müzik eğitimiyle tanışmalarını sağlayacak. Mahallede lise, üniversite gibi okullarda ilk defa Güzel Sanatlar Lisesi'nde Müzik okuyacak tek örnek çocuk Fuat olacak.” açıklamasında bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP