Liderim miniklerinin Kuantum çalışmaları

Liderim miniklerinin Kuantum çalışmaları

9.10.2018 10:54:18

Liderim Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde Kuantum Düşünce Tekniği çalışmalarını sürdürüyor.

Silivri'de bir ilk'e imza atarak Kuantum (olumlama) adlı eğitim yöntemini uygulamaya başlayan Liderim Anaokulunda çalışmalar sürüyor. Minik öğrenciler bu düşünce tekniğini uyguluyor.
Liderim Anaokulu eğitimcileri, gazetemize yaptıkları açıklamada Kuantum Düşünce ve tekniği hakkında şu bilgileri paylaştılar: “Kuantum Düşünce, sağlıklı ve güçlü bir beden için de uygun bir zemin hazırlar. Çünkü, bizim düşünce ve kabullenişlerimiz doğrudan bedene etki yapar. Bedenimiz aslında bir enerji okyanusundan başka bir şey değildir ve korku, kaygı, öfke, suçluluk gibi olumsuz duygular, bütün hücrelerimizin beslendiği enerjide azalmalara yol açar.
Kuantum Düşünce Tekniği bizi; kendimizi tanımaya, başkalarını anlamaya, evrensel sistemin işleyişini fark etmekten doğan bilgeliğe ulaştırarak beden enerjimizi de düzene sokar. Kişiler daha güçlü canlı ve güzel olurlar. Hayat misyonumuzu fark etmek ve ona adım adım ulaşmak yönündeki çabalarımızı destekler.
Kuantum Düşünce, bize kişiler arası iletişimin en derin boyutunu sunar. Ortak insanlık alanında gerçekleşen bu iletişim, derin ve etkili bir uzlaşma sağlar. Bu yöntemle, beden dili ve sözel iletişimden daha da etkili bir şekilde düşüncelerimizin direkt muhataba ulaştırabiliriz.”
Renginar SALİ

YORUM YAP