Liderim Anaokulu’nda Yaz Okulu etkinlikleri

Liderim Anaokulu’nda Yaz Okulu etkinlikleri

18.07.2016 10:00:53

Liderim Anaokulu Işıl Sezer'in kuruculuğunda öğretmenleri Yeşim Başaran, Fatma Tepe ve Gizem Yaz'ın rehberliğinde öğrencilerine sınırsız bir yaz okulu dönemi sunuyor. Uzun bayram tatilleri dolayısıyla kesintisiz Yaz Okulu imkânı verilen öğrenciler faaliyetlere başladı.
Bilim, Sanat, Müzik, Matematik, Akıl Oyunları, Mutfak Atölyelerinde yapılması planlanan çalışmaları Origami, yoga ve ses çalışmaları, binicilik, jimnastik, yaratıcı drama, dil etkinlikleri, değerler eğitimi ve beyin fırtınası takip edecek. Modern dans, tiyatro ve kukla oyunları da unutulmadı. Tüm yaz okulu etkinlikleri Montessori Eğitim Sistemi'ne göre uygulanacak. Söz konusu sistem kapsamında öğrencilere gerekli ortamlar sağlanarak kendi kendilerini geliştirebilecekleri şekilde hareket ve faaliyet özgürlüğü tanınacak. Gelişim süreçlerini destekleyen bireye özgü adil bir eğitim sistemiyle bireyselleşmeleri ve sosyalleşmelerine katkı sunulacak.
Liderim Yaz Okulu öğrencileri ilk güne öğretmenleri Fatma Tepe'nin rehberliğinde yoga ile başladı. Yağmur Damlası ve diğer sanat etkinliklerinde kendi el emekleri ve becerilerini katarak birbirinden güzel eserler yarattılar. Mutfak Atölyesi'nde ise organik reçel yapıldı. Yemek saatinde ise başkan olan öğrenci arkadaşlarına öğle yemeği servisi yaptı. Liderim öğrencileri renkli etkinliklerle Yaz Okulu'nun ilk haftasını tamamlayarak, ikinci haftaya girdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP