Kutlu: Daha çok çalışmalıyız

Kutlu: Daha çok çalışmalıyız

10.12.2016 11:47:07

“Bugünlerimizi sağlık ile yaşıyor olmamız yarınlarımızı da bu şekilde sağlıklı geçireceğimizin garantisini veremiyor” diyen AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, toplumumuzda engellerin aşılması konusunda yapılacak daha çok çalışmanın varlığına işaret etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı geçtiğimiz hafta kutlanan "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle Çarşamba günü bir kahvaltı programı organize etti. İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun riyasetinde gerçekleştirilen, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin katıldığı programda engelliler misafir edilerek güzel bir gün geçirmelerine vesile olundu.
İlçe Başkanının tek tek ilgilendiği konuklarına kahvaltı sonrasında hazırlanan özel hediyeleri de taktim edildi.
Kutlu, program hakkında bulunduğu değerlendirmede duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Yapmamız gereken dünyayı engelli kardeşlerimiz için kolay yaşanır bir hale getirmek, günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları en aza indirgemek; onların hayata sıkı sıkı tutunmalarını, içlerinde yatan yaşama sevinci, yetenek ve bece-rilerini ortaya çıkarmalarını sağlamaktır. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bugünlerimizi sağlık ile yaşıyor olmamız yarınlarımızı da bu şekilde sağlıklı geçireceğimizin garantisini veremiyor. AK Parti Hükümeti döneminde yaşamdan engellerin kaldırılmasına yönelik atılan ciddi adımları kimse imkân edemez. Yapılanlar bir devrim niteliğinde ancak yapılması gerekenlere odaklanmamız daha önemli; daha yapacak çok işimiz var bu konuda. Zihinsel ve bedensel farklılıkların yaşama dair engel oluşturmadığı bir dünya dilerim.”

Haber Merkezi

YORUM YAP