Işıklar, Fener Mahallesi’ni ziyaret etti

Işıklar, Fener Mahallesi’ni ziyaret etti

10.12.2016 11:48:14

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Fener Mahallesi'ni ziyaret ederek, bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Başkan Işıklar mahallelinin istek ve sıkıntılarını da dinleyerek, "En yakın zamanda pazar yerinden tretuvarına kadar hemşerilerimizin istekleri doğrultusunda mahallemizi yeniliklerle buluşturacağız” dedi. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, mahalle ziyaretlerine Fener Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Işıklar, mahalle halkına yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Işıklar'a yaptığı ziyaretlerde birim müdürleri eşlik etti.

ATIL DURUMDAKİ ESKİ FENERKÖY İLKOKULU YENİLENECEK
Silivri Belediyesi, bakımsızlık nedeniyle harabe durumuna gelen Eski Fenerköy İlkokulu'nu revize etmek için çalışmalara başladı. Atıl bir şekilde duran eğitim yuvası, Silivri Belediyesinin projesi ile yeni ve modern görünümüne kavuşacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Işıklar, şunları söyledi: “Geçtiğimiz gün benimle irtibata geçen Fenerköy Okul Aile Birliği Yöneticisi Özlem Görür Hanım'ın ricası üzerine okulumuzu ziyaret ettim ve arkadaşlarımla birlikte talepleri yerinde inceledik. Yakın zamanda yapacağımız düzenlemeler ile okulumuzun atıl durumdaki binasını yenileyecek ve mahallemizin başta kadınlarımız olmak üzere hizmetine sunacağız”

“EN KISA SÜREDE MAHALLEMİZİ YENİLİKLERLE BULUŞTURACAĞIZ”
Fener Mahallesi'ne yaptığı ziyarette yoğun bir sevgiyle karşılanan Başkan Işıklar, mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek not aldı. İlçeyi çağdaş bir hale dönüştürecek kent kimliğine uygun projeler doğrultusunda mahallelerde eş zamanlı olarak başlattığı düzenleme çalışmaları kapsamında Fener'in çehresinin değişeceğini söyleyen Işıklar, “Okul ziyaretimizin ardından Fener Mahallemizde incelemelerde bulunduk, hemşerilerimizle sohbet ederek dilek, istek ve önerilerini dinledik. İnsanlar ile gönül bağınız güçlü ise, her yerde onların sevgisini de hissedersiniz. En yakın zamanda pazar yerinden tretuvarına kadar hemşerilerimizin istekleri doğrultusunda mahallemizi yeniliklerle buluşturacağız” diye konuştu.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP