Küçüksinekli, Büyüksinekli ve Bekirli sakinleri birlikte oruç açtı

Küçüksinekli, Büyüksinekli ve Bekirli sakinleri birlikte oruç açtı

27.04.2022 13:59:57

Küçüksinekli, Büyüksinekli ve Bekirli Mahalle sakinleri, oruçlarını Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde açtı.

Silivri Belediyesi, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği davetlerine 25 Nisan 2022 tarihinde Küçüksinekli, Büyüksinekli ve Bekirli Mahallelerinde devam etti.

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Harun Akkan'la birlikte Büyüksinekli Mahallesi'nde düzenlenen iftar programın katılarak hemşerileriyle bir araya geldi. Yılmaz, iftar öncesi mahallede yapılacak çalışmalara dair bilgi paylaştı. İftar sonrasında Mahalle Muhtarı Birol Balcı ile birlikte vatandaşlarla birlikte çay sohbetinde bir araya geldi.

Küçüksinekli Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu katıldı. Mahalle Muhtarı Turgut Demiroğlu ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bekirli Mahalle sakinleriyle aynı akşam Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak bir araya geldi. Kendisine İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Şenoğlu Türkyılmaz da eşlik etti. Bekirli muhtarı ve Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer de davete katılan vatandaşlar arasındaydı.

Dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

Buket KARAHIZIR

YORUM YAP