Konaklama ve Seyahat Hizmetleri tanıtıldı

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri tanıtıldı

1.06.2016 09:59:22

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz günlerde Tüyap Palas Oteli Önbüro Müdürü Timur Birincioğlu, TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu Başkanı İbrahim Halil Kalay ve TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu Saymanı Yıldırım Taş'ı okulunda ağırladı. Konuklar, 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerini Konaklama ve Seyahat Hizmetleri konusunda bilgilendirdi.
Tüyap Palas Oteli Önbüro Müdürü Timur Birincioğlu, turizm ve otelcilik sektörünü tercih ederek ileride bu mesleği yapmak isteyen gençlere Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanının tanıtımını yaptı. Söyleşi havasında geçen ve öğrencilerin oldukça aydınlandığı tanıtım programında, 9. sınıfların alan seçimlerine yardımcı olacak ön bilgi verildi.
Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı Tanıtımına Seyahat Acenteciliği ile devam edildi. Tüm 9, 10 ve 11. sınıflar konaklama ve seyahat hizmetleri alanı öğrencilerine yönelik, TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu Başkanı İbrahim Halil Kalay ve TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu Saymanı Yıldırım TAŞ'ın katılımı ile Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı Seyahat Acenteciliği Tanıtımı yapıldı. Bu tanıtım programında da 9. sınıfların alan seçimlerine yardımcı olacak ön bilgi verildi. Öğrenciler merak ettikleri konuları sorma fırsatı buldu.
Okul yönetimi ve öğretmenleri, davetlerini kırmayıp, okula kadar gelerek öğrencilerle önemli bilgiler paylaşan Timur Birincioğlu, İbrahim Halil Kalay ve Saymanı Yıldırım Taş'a öğrencileri adına teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP