Köksal ve öğrencilerinin gurur günü

Köksal ve öğrencilerinin gurur günü

17.06.2016 14:25:04

Silivri Levent Köksal Dans ve Müzik Okulu öğrencileri, yıl sonu gösterilerini renkli ve coşkulu bir program eşliğinde başarıyla sundu.

Silivri Özel MEB Levent Köksal Dans ve Müzik Okulu ve Çerkezköy Kapaklı Levent Köksal Dans ve Spor Kulübü Yıl Sonu Gösterisi 12 Haziran 2016 tarihinde Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Okulların kurucusu Levent Köksal, ekibi, öğrenci ve velilerin yanı sıra programa yorumculardan Ferda Anıl Yarkın ve Ali Güven de katılarak dans gösterileri arasında şarkılarıyla renk kattı. Programın sunuculuğunu ise Aslı Kökçe üstlendi.
2015-2016 Eğitim-öğretim döneminde çeşitli yarışmaları katılarak tam yedi kupa kazanarak adından sıkça söz ettiren Levent Köksal Dans Okulları dansçıları, bu programda sezon finalini yine sahnede danslarıyla devleşerek yaptılar. Göz alıca gösterileri adeta izleyenlerin nefesini kesti.
Silivri Özel MEB Levent Köksal Dans ve Müzik Okulu minik balerinleri de ilk kez böylesine büyük bir sahnede almanın heyecanını yaşamalarına rağmen gösterilerini başarıyla sundular.
Genç ve minik dansçılar, yorumculara da sahnede eşlik ettiler. Kursları başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları, yarışmalarda başarı elde eden dansçılara ise kupaları öğretmenleri tarafından verildi.
2015-2016 Eğitim-öğretim yılını başarılarla tamamlamanın gururunu yaşayan Levent Köksal, programda yaptığı konuşmada mutluluğunu paylaştı. Ülkemizde çok yetenekli gençlerin olduğunu ve ekibiyle birlikte onları dans alanında yetiştirmeye devam edeceklerini dile getirdi. Köksal, onların da ülkemizi dünyada temsil edeceklerine dair inancını açıklayarak, tüm öğrencilerini, öğretmenlerini ve desteklerini esirgemeyen velilerini tebrik etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP