Atatürk Lisesi mezunları böyle veda etti

Atatürk Lisesi mezunları böyle veda etti

17.06.2016 14:25:57

Atatürk Anadolu Lisesi Ali Volkan Nizamoğlu müdürlüğünde 3 Haziran 2016 tarihinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunlarına uğurlama töreni düzenledi. Yenilenen konferans salonunda düzenlenen program öncesi bir de kokteyl yapıldı. Okul yöneticileri, öğretmenleri, öğrenci ve velileri katıldı. Mezuniyet programı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak başladı. Ardından İstiklal Marşı okundu.

NİZAMOĞLU: YOLUNUZ AÇIK OLSUN
Okul Müdürü Ali Volkan Nizamoğlu yaptığı konuşmada, öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik ederken, bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar, yaşamlarında sağlıklı ve mutlu yıllar diledi. Kendilerinden desteklerini esirgemeyen velilerine teşekkür etti. Çocuklarının bundan sonra çıkacakları hayat merdivenlerinde her zaman yanlarında olmaya devam etmelerini diledi. Nizamoğlu, öğrencilere hayata umutla bakmalarını ve ellerinden gelen her türlü çabayı göstermelerini dilerken, yollarının açık olmasını temenni etti.
Program 2015-2016 eğitim-öğretim yılı okul birincisi Gamze Çakal'ın duygu ve düşüncelerini belirttiği konuşma, ardından bayrak ve flama devir teslim töreniyle devam etti. Ardından Okul Birincisi Gamze Çakal kütüğe ismini çaktı. Okul temsilcisi öğrenci konuşmasının ardından öğrenci slayt gösterimi yapıldı. Öğrencilerin okul günlüğünden anılar paylaşıldı. Ardından sunulan konserle kulakların pası silindi. Mezun öğrencilere diplomaları verildi. Mezuniyet pastası hep birlikte güzel dilekler eşliğinde kesildi. Tören, okul bahçesinde kep atma töreniyle coşku içinde son buldu.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Jandarma Teşkilatı 177 yaşında

YORUM YAP