Koçer: Üyelerimizin takdiri başımız, gözümüz üstüne

Koçer: Üyelerimizin takdiri başımız, gözümüz üstüne

25.01.2018 11:23:18

“Ben esnafın içinden gelen biriyim. Düşe kalka, yürümeyi, yönetmeyi öğrendik. Hata da yaptık belki ama kimseye kasten zarar vermedik, kin gütmedik, kendimizi üstün saymadık” diyen Koçer, güven tazelemek üzere Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Üyelerine “Genel kurula katılın ve görüşünüzü ortaya koyun” çağrısında bulundu.

Esnaf ziyaretleri ve odaya gelen misafirlerini ağırlayarak yeni dönem adaylığı ve yönetimine gerçekleştirdiği istişareler ile yön tayin eden Koçer, “Hakkaniyet ve adalet içinde cereyan eden her seçim sonucu gibi üyelerimizin takdirinin başımızın, gözümüzün üstünde yeri vardır” dedi.

KOÇER: YANLIŞLARIMIZDAN DERS ÇIKARTTIK, KIYMETLİ DENEYİMLER KAZANDIK
Hatasız veya eksiksiz bir yönetim sergilemedikleri gibi yeni dönem için de böyle bir söz veremeyeceğini söyleyen Koçer, “Yanlışlarımızdan gerekli dersleri aldık. Gelecekte de üyelerimizin yararına kullanmak istediğimiz değerli tecrübeler edindik. Deneyim önemli bir unsur. Bilerek yönetmek daha kolay ve sağlıklı. İlçemizin can damarını oluşturan esnaflarımızın her biri büyük ailemizin birer parçası. Yeri gelecek yanlışlarımızı da birbirimize söyleyeceğiz, belki farklı görüşlerde karşı karşıya geleceğiz. Ama mutlaka konuşmamız lazım, kesinlikle saygıyı yitirmemeliyiz.

“BAŞKAN ADAYLARI İÇİN DEĞİL; ESNAF VE SANATKÂRLARIMIZ İÇİN HAYIRLISINI CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM”
Hayırlısıyla yeni bir seçim sürecini daha arkamızda bırakmamıza çok az bir zaman kaldı. Üyelerimizin ne kadar bilinçli ve ilgili olduğunu görmek beni mutlu ediyor. Her şeyi görüyorlar, tartıyorlar, araştırıp edindikleri bilgilere şahsi görüşlerini de katıp bir karar veriyorlar. Başkan adayları için değil; esnaf ve sanatkârlarımız için hayırlısını canı gönülden diliyorum.
Biz bugüne kadar üstlendiğimiz sorumluluk nedeniyle başımızı yere eğmedik, esnaf ve sanatkârlarımızın arasında hep anlımız ak dolaştık. Allah bundan sonra da utandırmasın. Üyelerimizin hakkını koruduk, savunduk; bu konuda vicdanımız rahat, yüzümüzden gülümsemeyi eksiltmedik, Allah'ın selamını kimseden esirgemedik. Üyelerimizin desteğini hak ettiysek, bu genel kurulda karşılığını ziyadesiyle alacağız. Edemediysek şapkamızı önümüze alıp hesabımızı yapacağız, hatayı kendimizde arayacağız. Odamızın, üyelerimizin yolu her daim açık olsun. Esnaf ve sanatkârlarımızın işleri bol, bereketli ve hayırlı olsun” dedi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP