Koç: Vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir

Koç: Vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir

27.02.2016 15:26:17

Programa, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Abdulkerim Buğra Şimşek, İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan katıldı. AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç da mahalle başkanlarıyla programa iştirak etti.

AYHAN: PARTİMİZİN EN ÖNEMLİ UNSURU MAHALLE TEŞKİLATLARIMIZDIR
İl Gençlik Kolları Teşkilatlanma Birim Başkanı Ahmet Yıldız'ın açılış konuşmasıyla başlayan programda mahalle başkanlarına seslenen İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, “Siyasetle ilgilenen herkes çok iyi bilir ki; Ak Partimizin en önemli unsuru mahalle teşkilatlarımızdır. Güçlü mahalle, güçlü Ak Parti, güçlü Ak Parti ise güçlü Türkiye demektir. Bu dönem İstanbul Gençlik Kolları olarak kendimize bazı hedefler belirledik. İlki İstanbul'daki tüm genç seçmenlerin gönlünü kazanmak, onlarla dost olmak ve ulaşılmadık bir genç kardeşimizi bırakmamak. Bir dava partisinin kıymetli mensupları olarak sizlerden bir ricam şudur ki, yapacağımız her sohbette, her toplantıda, her bir buluşmada, güzel bir konudan bahsederek işimizi bereketlendirelim. Bu noktada ana-baba rızasının önemini ifade etmek isterim. Her işimizde ana-baba rızasını kazanmaya gayret edelim ve onların duasını almaya çalışalım” dedi.

TEMURCİ: BU TEŞKİLAT MAHALLEDE KAZANMAYA DEVAM EDECEK
Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Av. Buğra Şimşek'in konuşması ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş'ın selamını salondaki mahalle başkanlarımıza iletmesinin ardından, Dr. Selim Temurci kürsüye çıktı. Temurci, konuşmasında şunları söyledi: “Mahalle, zaman zaman sığındığımız, doğduğumuz büyüdüğümüz, mücadelelerimizin olduğu, hayallerimizin kurulduğu yerdir. Böyle bakılınca, mahalle sadece devlet yapılanmasında tek küçük idare yapılanmanın adı da değildir. Her şey mahallede başlar, mahalle böyle sıcak bir ortamdır. Mahalle, hepimiz için dayanışma merkezidir. Kardeşliğin birlikte yol yürümenin ilk oluştuğu merkezdir. Bugün Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı buraya çıkıp, ‘ben de mahalle başkanıydım bir zamanlar' diyorsa, bu teşkilatın ruhu mahallede yaşayacak, geleceği mahallede başlayacak, bu teşkilat mahallede kazanmaya devam edecektir.”

ALBAYRAK: TARİHİN EN KRİTİK DÖNEMİNDEN GEÇİYORUZ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Berat Albayrak, mahalle başkanlarına yaptığı konuşmada “Fikir sahibi olmak için bilgi sahibi olmak gerekir. 28 Şubat'ı üniversitede yaşadım. Babası tarihçi biri olarak, son yüzyılda tarihin en kritik döneminden geçiyoruz. 7 Haziran ve 1 Kasım'da gerçekleri gördük. 3 partide de milli duygular yok. Biz AK Parti olarak büyük bir yükü yüklendik. 1 Kasım'da milletin ve ümmetin duasıyla, gayretiyle tarihi başarıyı elde ettik. Ama yolun başındayız. Uluslararası politikada Türkiye üzerine büyük oyunlar söz konusu. Detaylara girmiyorum. Siz resmin farkındasınız. Hayati ve kritik istikametteyiz Türkiye'nin geleceği için mücadele edeceğiz. Daha fazla çalışıp daha fazla emek vereceğiz” şeklinde konuştu.

ATAŞ: AK PARTİ'DE SİYASET YAPMAK BİR AYRICALIKTIR
Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, gençlere seslendiği konuşmasında, siyasi hayatında kısa kesitler aktardı ve mahalle başkanlarımız ile tecrübelerini paylaştı. Ataş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü. “Şunu hiç unutmayacağız arkadaşlar. Hesapların üstünde bir hesap vardır ve o hesap hiç yanılmaz Eğer siz hayatınızı Allah'ın emrettiği şekilde şekillendirirsiniz, Peygamberimizin tavsiye ettiği şekilde şekillendirirsiniz, samimiyet, sadakat, adalet ve dürüstlük üzere bir hayat yaşarsanız, Allah sizinle birlikte olacaktır, vaadi vardır. Allah vaadinden dönmez arkadaşlar. AK Parti'de siyaset yapmak bir ayrıcalıktır ve herkese nasip olacak bir iş değildir. Siz, bütün dünya ülkelerinin gıpta ile baktığı, hayran kaldığı bir liderin kurduğu partide siyaset yapıyorsunuz. Sizin yarın çocuklarınıza anlatacak güzel hikâyeleriniz olacak. Bugünkü siyasi tarih 30 yıl sonra, 40 yıl sonra yazıldığında, çocuklarınıza ‘ben de o kutlu yapının içindeydim' diyeceksiniz. Bu dava basit bir dava değildir. Hepimiz bu davaya hizmet ediyoruz. Konumunuz ne olursa olsun bulunduğunuz yeri küçümsemeyin. Yarının cumhurbaşkanları, başbakanları, bakanları buradan çıkacak. Mücadele ruhumuzdan ve istikrarlı çalışmamızdan vazgeçmeyeceğiz.”
Konuşmaların ardından, 1 Kasım Genel Seçimlerinde en fazla oy alan Tuzla Akfırat Mahalleci Başkanı Mustafa Hüseyin Şehoğlu, oyunu en çok artıran Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Başkanı Veli İncebiz ve en uzun süre Mahalle Başkanlığı görevi yapan Esenyurt -Akçaburgaz Mahallesi Başkanı Hüseyin İvgen'e plaket takdim edildi.

KOÇ: BİLİYORUZ Kİ VATANINI EN ÇOK SEVEN ONA EN ÇOK HİZMET EDENDİR
Toplantıyı değerlendiren AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Silivri'nin en büyük gençlik topluluğu olan AK Parti Silivri Gençlik Kolları olarak bizler, bu ülkeye gönül verirken hamaseti değil aksiyonu esas alıyoruz. Biliyoruz ki vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir. Bizler türlü badirelere, saldırılara göğüs gererek, birlikte hareket eden birbirine benzemezlerin saldırılarına karşı dik durarak, "manşetlerle çarpışarak" tüm teşkilatımızla birlikte bu günlere geldik.
Ülkemizin birliği, vatanımızın selameti için çalışan mahallesinden yönetim kurullarına kadar tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” Haber MERKEZİ

YORUM YAP