Kısa Köprü hafta içinde, Mimar Sinan bir ay sonra açılıyor

Kısa Köprü hafta içinde, Mimar Sinan bir ay sonra açılıyor

6.10.2020 11:35:12

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğüne asfalt yatırımı ve hafta içinde yayaların kullanımına açılmaya hazırlanan Kısa Köprü konusunda teşekkür eden Başkan Volkan Yılmaz, Mimar Sinan Köprüsünün de bir ay içinde tamamlanacağını ifade etti.

Ekim meclisinde konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Karayolları İstanbul 1. Bölge Müdürlüğüne kavşaklı köprüye asfalt çalışması ve Kısa Köprü konusunda teşekkür ederken, Mimar Sinan Köprüsünün bir ay içinde tamamlanacağını da ifade etti.

Başkan Volkan Yılmaz, Ekim Meclisinin birinci oturumunda meclisi köprüler ve Karayolları'nın bölgemizdeki yatırımları konusunda bilgilendirdi.

YILMAZ KARAYOLLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Bey şu bilgileri paylaştı: “Bölge Trafik İstasyonu Amirliği bölgesindeki uzun zamandır bakımı yapılmayan kavşaklı köprüye asfalt çalışması yapıldı. Vatandaşlardan yoğun şikâyetler alıyorduk. Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak'a teşekkür ediyorum. Bin ton asfalt dökerek oradaki kavşağın tamamını yaptık.

KISA KÖPRÜ BİTTİ, YAYA TAFİĞİNE AÇILIYOR

Kısa Tarihi Köprü bitti. Buranın ihalesini yapan Karayolları Genel Müdürlüğüne teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu hafta içerisinde de yaya trafiğine açacağız.

MİMAR SİNAN KÖPRÜSÜ BİR AY İÇİNDE TAMAMLANIYOR

Yine İstanbul Valiliği tarafından yapımı devam eden 32 gözlü Mimarsinan Köprüsü Kasım ayının sonuna doğru Aralık ayının ortalarında açılması bekleniyor. İnşallah açılışını yapmak bizlere nasip olacak.”

YORUM YAP