Kırkıcı: İletişim zayıf olursa her karar sakat çıkar!

Kırkıcı: İletişim zayıf olursa her karar sakat çıkar!

5.07.2021 15:16:39

Silivri meclisinde doğan siyasi gerilimi yapıcı ve objektif bir yaklaşımla tartışmalara katılan CHP Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı yatıştırdı.

AK Partili Ömer Tekin'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan çıkışından sonra CHP ile iki grup arasında kendi dönemlerinde yapılan hizmet ile yatırımlar hususunda çıkan tartışmaya Gümüşyaka'daki mezbaha yerinin iptal edilip İETT garajına dönüştürülmesi bağlamında konuya dahil olan ve ilçe belediyesi ile istişare yapılmamasını eleştiren Başkan Volkan Yılmaz'ın tepkisine Süheyl Kırkıcı yanıt verdi.

KIRKICI: İLETİŞİM ZAYIF OLDUKÇA KARARLAR SAKAT OLUR!

Kırkıcı, “Danamandıra Göleti ile ilgili atacağınız her adımda İBB'de meclis üyelerimizle yanınızdayız. Zaten Silivri'ye fayda böyle bir ilişki ile yürütülebilir” derken sözlerini şöyle sürdürdü: “Gümüşyaka'daki plan değişikliği yerel belediye ile ilişkilendirilebilir. Danışılmadan yapılması yanlış ama bunu oybirliği ile oylayan da meclis, bunu da oturup düşünmek lazım. Gruplar arasında iletişim çok zayıf demek ki. Bu zayıf kaldığı sürece kararlar sakat olmak durumunda kalır.

“BİRLEŞTİRİCİ KABİLİYET YETENEĞİ BELEDİYE BAŞKANININ İNİSİYATİFİNDE”

Birleştiriciliği ve birlikte hareket etme kabiliyetini geliştirecek olan belediye başkanı. Yanlış alınan kararlar düzeltilir. Geçen ay Değirmenköy ile ilgili kreşe ihtiyaç yok kararının değişmesi için uğraşıyoruz. Değişmezse İBB'nin eksikliği olur. Yanlış karar alınabilir düzeltilebilmeli…

Gereksiz laflar ile gerilimi arttırmayalım kendi taraftarımıza mesaj verme çabasından vazgeçmeliyiz.

“SİLİVRİ HALKI SİZİ CEZALANDIRDIYSA DEMEK Kİ BİR YERDE HATA VAR”

“Geçen dönem İBB hiçbir şey yapmadı” dersek yanlış olur her dönem belediye başkanları bir şeyler yapmaya çalışır.  Takdir halkındır. “Çok yaptık Silivri halkı bizi cezalandırdı” mı diyeceksiniz, bunu nereye koyacağız sonra. Silivri halkı sizi cezalandırdıysa demek ki bir yerde hata var.”

BALCIOĞLU, KAVAKLI'YI ÖRNEK GÖSTERDİ

Bora Balcıoğlu da tartışmalara dahil olarak Kavaklı'da alınan ilaç sanayi yatırımının ilçe belediyesi onayı olmaksızın yapılmasının Gümüşyaka mezbaha yerinin iptali ile aynı minvalde yanlış olduğunu işaret etti.

Sevginar SALİ

 

 

YORUM YAP