Kaynarca: Volkan Yılmaz ile gurur duyuyoruz

Kaynarca: Volkan Yılmaz ile gurur duyuyoruz

29.03.2022 15:47:01

Silivri Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri ve Kapalı Yüzme Havuzumuzun açılışında konuşan AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca'nın Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a övgüleri ve Cumhur İttifakının devam edeceği vurgusu dikkat çekti.

Silivri Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri ve Kapalı Yüzme Havuzumuzun açılışında AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca söz alarak Cumhur İttifakının devamına vurgu yaptı, İBB geçmiş dönem merhum Başkanı Kadir Topbaş'ın katkılarına dikkat çekti, “Keşke kesilmeseydi, Silivri'nin bu dönem İBB'den çok daha fazla faydalanabilirdi” dedi. Kaynarca'nın konuşmasında Volkan Yılmaz'a açtığı övgü parantezi dikkat çekti.

Silivri Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri ve Kapalı Yüzme Havuzumuzun açılışında konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, “Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz, Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız olarak da, gurup başkan vekili olarak da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki temsilinde de kendisini gururla izliyoruz. Kendisini yürekten tebrik ediyor, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun teşrifleriyle Pazar günü gerçekleştirilen Silivri Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri ve Kapalı Yüzme Havuzumuzun açılışında konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, yaptığı konuşmada “Sayın Bakanım başarı tesadüf değil. Bakanlığınız döneminde Türkiye'nin her noktasında atılan imzalardan Silivri de nasibini aldı. Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz, Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız olarak da, gurup başkan vekili olarak da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki temsilinde de kendisini gururla izliyoruz. Kendisini yürekten tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Devlet Bahçeli ile Cumhur İttifakı ile bu güzel hizmetler artarak devam edecek. Yolumuz açık olsun. Naim Süleymanoğlu Spor Tesislerimiz Silivri'mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP