Kaynarca, Canlı Hayvan Pazarını inceledi

Kaynarca, Canlı Hayvan Pazarını inceledi

14.07.2022 11:35:54

Silivri'de resmi bayramlaşmaya katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediyesi'nin İstanbul'da bir ilke imza atarak, kısa bir süre önce bölgeye kazandırdığı Canlı Havan Pazarı'nda incelemelerde bulunarak gözlemlerini paylaştı.

Yatırımın hayata geçirilmesi dolayısıyla Başkan Volkan Yılmaz ile emeği geçenleri tebrik eden Kaynarca, Daimi Canlı Havan Pazarına ilişkin görüşünü şöyle aktardı: “Silivri Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Canlı Hayvan Pazarı'nda hemşehrilerimizle bayramlaştık. İlk günkü izlenimlerim: Pazarda satılık hayvan yok denecek kadar az. Sabah saatlerinin yoğunluğu kalmamış.
Yeni hizmete giren bu tesis sayesinde; Modern bir tesiste hayvan alım-satımı, kurban kesim hizmetinin usullere uygun ve hijyenik ortamda sağlanması, hayvan satışlarının düzenli ve kontrollü hale getirilmesi, çevre ve görüntü kirliliğinin önlenmesi, denetlenebilir ve güvenli bir pazar ortamı oluşturulması sağlanmış. Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ı ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum.”

Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP