Kavaklıspor çalışmalara hızlı başladı

Kavaklıspor çalışmalara hızlı başladı

22.07.2016 12:42:30

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Kavaklıspor'da yeni sezon öncesi çalışmalar tüm hızı ile sürüyor.

Teknik Sorumlu Şahin Çeşmecioğlu'nun raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlı ekipte ilk etapta iç transfer görüşmelerinin ardından anlaşılan oyuncular belli oldu. Yapılan görüşmeler neticesinde kaptan Yalçın, Fikret, Hakan Türkeş, Faruk, Hakan Özmert, Mustafa Selman, Hıdır, askerden dönen Halil Koca ve İbrahim ile anlaşma sağlanarak iç transfere nokta koyuldu.

10 OYUNCU ALINACAK
Tamamlanan iç transferin ardından dış transfer çalışmalarına başlayan Kavaklıspor'da Başkan Celil Kares, Çeşmecioğlu'nun raporu doğrultusunda eksik bölgelere 10 transfer yapacaklarını söyledi. Mavi-beyazlıların başkanı "Şahin Hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizde alternatifli bir liste var. Yaklaşık 10 gün içerisinde transferlerimizi tamamlayıp sezon açılışı yapmayı planlıyoruz. Kulübümüze yakışan ahlaklı ve oyun karakterimize uygun oyuncular ile iddialı bir takım kurma çabası içerisindeyiz" dedi.

SEZON AÇILIŞI 15 AĞUSTOS'TA
Teknik Sorumlu Şahin Çeşmecioğlu yeni sezon hazırlıklarına 15 Ağustos'ta başlamayı planladıklarını söylerken "Başkanımız ve yönetim kurulumuzla birlikte iddialı bir takım kurmak için çalışmalarımız sürüyor. On gün içerisinde transferleri bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

YORUM YAP