Kasaplar denetlendi

Kasaplar denetlendi

10.02.2017 09:40:40

Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda maddesi satışı yapan işletmelere denetim yaparak incelemelerde bulundu.

Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tüketicilerin sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilmiş ürünler tüketmesi için denetimlerini sıklaştırdı. Et ve et ürünleri satışı yapılan işyerlerinde denetim gerçekleştiren ekipler, hijyen durumunu, ürünlerin muhafaza şekillerini, satış koşullarını, ürünlerin son tüketim tarihini ve işyerinde bulundurulması gereken evrakları kontrol etti. Denetimlere Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi Veterinerlik İşleri Sorumlusu Veteriner Hekim Burçin Sarısaltıkoğlu ile Silivri Belediyesi Veteriner Hekimi Oktay Can da katıldı. 

SAĞLIKLI GIDA TÜKETİMİ YAPILABİLMESİ İÇİN KONTROLLERİN DEVAM EDECEĞİ BİLDİRİLDİ
Denetim hakkında Silivri Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede, “Denetimlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımızın sağlıklı ürünlere ulaşmasını sağlamak amacıyla Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Zabıta Müdürlüğümüz ile işbirliğinde sıhhi işyerlerimizi denetledik. Belediye Başkan Yardımcımız Bora Balcıoğlu'nun da eşlik ettiği denetimlerde, esnafımızla iş birliği içindeydik.” denildi.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP