Kardelen Sürücü Kursu başarıyı ödüllendirdi

Kardelen Sürücü Kursu başarıyı ödüllendirdi

11.10.2016 13:14:23

Kardelen Sürücü Kursu, Direksiyon Uygulama Sınavı'ndaki yükselen başarıları dolayısıyla öğretmenlerini ödüllendirdi.

Kardelen Sürücü Kursu yetkilileri, Direksiyon Uygulama Sınavı'nda yükselen başarıyla her geçen gün daha da gururlanıyor. “Hiçbir başarı tesadüf değildir” diyen yetkililer, öğretmenlerinin emeklerini ödüllendirme kararı aldı. Ödül töreni 7 Ekim 2016 tarihinde kurumda yapıldı. Ödül törenin artından Kurum Müdürü Hasan Katrancı, gazetemize özel açıklamada bulunarak önemli konulara parmak bastı.

DİREKSİYON UYGULAMA DERSİ ÖĞRETMENLERİ ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
Kurum ortakları Öznur Kırkıcı ve Süleyman Sürgün, Kurum Müdürü Hasan Katrancı'ya yetki vererek kursiyerlerini en iyi şekilde yetiştirerek önemli başarı kaydeden Direksiyon Dersi öğretmenleri Esin Güriz ve Nurşah Şero'yu altınla ödüllendirdi. Nazar boncukları eşliğinde hediyeleri Katrancı ve Süleyman Sürgün tarafından takdim edilerek tebrik edildiler. Öğretmenler Esin Güriz ve Nurşah Şero da emeklerini takdir eden müdürlerine bu güzel jestleri için teşekkür ettiler.

KATRANCI: DİREKSİYON SINAVINDAKİ BAŞARI ORANI DİKKATE ALINMALI
Kurum Müdürü Hasan Katrancı, gazetemize yaptığı özel açıklamada görüşünü şöyle paylaştı: “Direksiyon Sınavı'ndaki başarı oranımız %94. Örneğin sınava giren 85 öğrenciden 80'i geçiyor. Kurs seçiminde bulunacak olan kişilerin, kurumların direksiyon sınavlarındaki başarı oranlarını dikkate almalarını istiyoruz. İki dönemdir sınav sonuçlarını internet sitemiz üzerinden yayınlamaya başladık. Oradan takip edilebilir.
Örneğin 4-5 Haziran 2016 tarihli Direksiyon Uygulama Sınavı'nda başarı oranımız %87 idi. Son sınavda da %94 başarı elde ettik. Çıta sürekli yükseliyor. Bundan dolayı Kardelen Sürücü Kursu ailesi olarak mutlu ve gururluyuz. Öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok emekleri var. Çok çalışıyorlar.


“HER VERİLEMEYEN DİREKSİYON SINAVI 210 TL'YE MAL OLUYOR”
Ehliyet almak isteyen aday sürücüler, kurs tercih ederken dikkatli olmalı. Kayıt fiyatları standart, değişmez ama Direksiyon Uygulama Sınavı'ndan kalmak 210 liraya mal oluyor. Her veremedikleri sınav onlara ek masrafa mal olacak. En önemlisi de burası. Dört kere kaldığını düşünün. Maddi kaybının yanında zaman kaybı da olacak. Bunun için kurs seçiminin başarı oranlara göre yapılması gerekmekte.”

Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP