Karakaş: Vatandaşlarımızın Sağduyusuna Güveniyoruz

Karakaş: Vatandaşlarımızın  Sağduyusuna Güveniyoruz

15.08.2010 10:33:01


Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı bünyesinde referandum süreci ile ilgili çalışmalar yoğun  bir tempoda sürüyor.

Bölge Milletvekili Halide İncekara’yı teşkilat üyeleri ile birlikte misafir eden Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş; çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ifade ederek, referandumda neden “evet” denmesi gerektiğini halka anlattıklarını söyledi. 

 

KARAKAŞ: VATANDAŞLARIMIZIN

SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ

Karakaş, “Teşkilatımızın tüm üyeleri ile beraber köy köy, mahalle mahalle gezerek referandum ile ilgili bilgilendirme kitapçıklarını halkımıza dağıtıyoruz. Bu bilgilendirmelerin ve ziyaretlerin ülkemizde olduğu gibi Silivri genelinde de Evet oylarının en güçlü bir şekilde oluşmasını sağlayacağını ve bu konuda vatandaşlarımızın sağduyusuna güvendiğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

 

İNCEKARA: REFERANDUM’DA SİVİL

ANAYASAYA ‘EVET’ DİYELİM

Bölgemiz Milletvekili Halide İncekara ise teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmada, Silivri’yi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 12 Eylül'de hep birlikte tarihi bir olaya tanıklık edeceklerini, daha müreffeh bir Türkiye için sivil Anayasaya evet diyeceklerini belirtti.

İncekara, “Referandumun milletimizin geleceğini belirlemek için yapılan bir düzenleme ve milletimizin bütün kurumlarıyla, insanıyla, “evet biz birbirimizle böyle yaşayacağız” diye yaptığı sözleşmenin adıdır. Biz bunu siyasi bir çalışma olarak değil, ortak sivil bir mutabakat olarak görüyoruz” dedi.

Yapılacak referandumun partiler üstü bir konu olduğunu, demokrasilerin gelişmesi adına halka verilen özgürlüklere evet denilmesi gerektiğini ifade etti.

 

KARAKAŞ’TAN İNCEKARA’YA TEŞEKKÜR,

TEŞKİLATA VEFA İFTARINA DAVET

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ziyaretlerinden dolayı  Milletvekili Halide İncekara’ya  teşekkür ederek teşkilat adına çiçek ve Silivri yoğurdu hediye etti. Karakaş;  14 Ağustos Cumartesi akşamı Mega Saray’da Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak teşkilatın tüm kademelerinde görev almış ve almakta olan üyeleri ile birlikte “Vefa İftarı” daveti gerçekleştireceklerini belirtti .

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki »

YORUM YAP