Karabulut; “Güzel günler çok yakında”

Karabulut; “Güzel günler çok yakında”

28.04.2020 11:21:31

Silivrispor Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Kababulut yaptığı açıklamasında sporu ve özellikle de futbolu çok özlediklerini belirterek güzel günlerin yakında olduğunu söyledi.

 

Silivri'de spora ve futbola gönül veren isimlerin başında gelen Hayrettin Karabulut samimi açıklamalara imza attı. Uzun yıllar Alibeyspor Yönetim Kurulu Üyeliği ve ardından da Silivrispor Yönetim Kurulu Üyeliği yapan spor adamı Hayrettin Karabulut yaptığı değerlendirmesinde; “Güzel günler çok yakında. Tüm dünyayı olumsuz etkileyen bir virüsün ne denli etkiler bırakacağını ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz. Ekonomik ve siyasi etkileri bir yana sporda çok büyük yıpranmışlık yaşayacağız.

 

İNANCINI DİRİ TUTANLARDANIM

Yaklaşık 2 ay olacak ve sporcular aktif idman programlarından uzak bir şekilde bekliyorlar. İdmanlarını tam yapamayan sporcuların tekrar eski günlerine geri dönmeleri oldukça uzun zaman alacağına inanıyorum. Ben inancını diri tutanlardanım, öyle ki ülkemiz bu zor günlerden güçlenerek çıkacak ve ülke sporumuz da aynı paralelde olacaktır.

 

12 HAZİRAN İYİ BİR TARİH

Güzel günleri çok yakında görüyorum. Kulüpler Birliği, TFF ile yaptığı görüşmeler sonucunda liglerin 12 Haziran gibi başlayabileceğini dillendiriyor. 12 Haziran iyi bir tarih ve yeni sezon öncesi ön hazırlığa da çok az bir zaman kalacak. Ligler bitsin kim nerede nasıl olacak belli olsun isteriz. Bende liglerin bir an evvel başlaması ve bu kasvetli havanın dağılmasından yanayım. Hem ülkemiz hem de spor camiamız bu zor günleri geride güçlü bir şekilde bırakacak güçtedir” diye sözlerini tamamladı.

YORUM YAP