KAGİD yeni üyelerini kabul etti

KAGİD yeni üyelerini kabul etti

21.12.2021 16:32:10

Silivri Kadın Girişimciler Derneği daha çok çalışmak ve kadın gücü vurgusunun yanı sıra Zeliha Dikici, Melek Çetinkaya, Sibel Aydın Işıköndeş ve Neslihan Uslular'in yeni üyelikleri ile 2021'e elveda dediler.

Silivri Kadın Girişimciler Derneği geleneksel yılbaşı yemeğinde 2021 yılına “Elveda” derken, yeni üyelerine “Merhaba” dedi.

10 yıla aşkın süredir Silivri'de faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimciler Derneği, Cumartesi akşamı Jasmine Restoran'da Gülgün Narinç Başkanlığında bir araya gelerek 2021 yılına veda edip yeni üyelerini kabul ettiler.

“DAHA ÇOK ÇALIŞMAK, DAHA FAZLA KADIN GÜCÜ” VURGUSU

Dernek Genel Sekreteri Gizem Çelikkol Özkanlı'nın açılışı konuşmasından sonra sözü alan Başkan Gülgün Narinç, kısa bir süre önce eğitime destek amaçlı düzenlenen Cumhuriyet Balosundan söz ederek gündemdeki gelişmeler ile ilgili her biri farklı sektörde çalışmalarını yürüten üyeler ile sohbet şeklinde konuşmasını sürdürdü.

Ülkemizde yaşanan döviz dalgalanmalarından sektör özelliklerine göre etkilenme durumunu özetleyen üyeler, bu zorlu süreçte daha çok çalışarak, kadın gücünün ekonomik ve sosyal hayatta artmasının önemi bir kez daha vurgulandı.

Narinç, 2022 ile ilgili umut, sağlık ve başarı mesajı ile konuşmasını tamamladı.

KAGİD'E 4 YENİ ÜYE KATILDI

Marmara Site Yönetim ve Organizasyon Şirketi ortaklarından Zeliha Dikici, MDK Mimarlık Şirketi Kurucusu Melek Çetinkaya, kendi adını taşıyan İnşaat Mimarlık Şirketi'nin sahibi Sibel Aydın Işıköndeş ve Silivri Organizasyon Perisi firmasının sahibi Neslihan Uslular'e Dernek Başkanı Gülgün Narinç üyelik belgelerini, Dernek Başkan Yardımcımız Öznur Kırkıcı ise rozetlerini takdim etti.

Yeni üyelere belge ve rozet takdiminden sonra KAGİD toplantısı sohbet şeklinde devam etti.

Sevginar SALİ

YORUM YAP