KAGiD’ten destek fırsatları bilgilendirilmesi

KAGiD’ten destek fırsatları bilgilendirilmesi

28.03.2017 12:26:14

SBM Uluslararası Belgelendirme Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleriyle bir araya geldi. SBM Uluslararası Belgelendirme, Silivri ve Trakya bölgesinde yerel olarak kurulmuş ilk ve tek TÜRKAK tarafından akredite belgelendirmeye sahip danışmanlık, teşvik destek danışmanlığı hizmeti veren kuruluş olarak girişimci kadınlarımıza destek fırsatları hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdiler.

24 Mart 2017 Cuma günü saat 16.30'da Kent Konseyi Toplantı Salonu'nda, SBM Uluslararası Belgelendirme ve Egem Eğitim Kurumu yetkilileri yönetim sistemleri ve belgelendirmeleri, KOSGEB ve Kalkınma Ajansından alınacak genel destekler ve girişimcilik sertifikası ile başvuru ve alınabilecek destekler hakkında girişimci kadınları bilgilendirdiler.
SBM Yönetim sistemleri belgelendirme (ISO 9001-14001-18001-27001-SEDEX-BRC ve birçoğu) gıda (helal belgesi ve diğerleri), ürün (CE- PATENT ve diğerleri), personel (mesleki yeterlilik, iç tetkikçi yönetici ve diğerleri) hizmetlerini TÜRKAK akreditasyonlu olarak sunmakta. Firmadan almaya hak kazanılan belgeler devlet destekleri kapsamında hibe olarak geri alınabilir.
Firmanın ana faaliyet konuları başında KOSGEB yeni girişimcilik destekleri, mevcut Kobiler için KOSGEB hibe ve sıfır faizli kredi destekleri, Kobiler ve büyük endüstriyel tesisler için AR-GE, TÜBİTAK, TEYDEP, Kalkınma Ajansı, Ekonomi Bakanlığı, EXIMBANK, İŞ-KUR ve SGK'dan yararlanılabilecek 100.000 TL'den başlayıp 1.000.000 TL ve üzeri hibe ve destek projelerine, yüksek tecrübe sahibi akademik, mühendis, teknik ve finansal kadro ile danışmanlık hizmeti verilmekte.
SBM Uluslararası Belgelendirme ve Egem Eğitim yetkilisi sundukları hizmetleri Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyelerine şöyle aktardı: “Ulusal ve uluslararası olarak yaklaşık 1000 ve üzeri tesisi belgelendirmiş, danışmanlık hizmetlerinde bulunmuş, projelerini yönetmiş, hibe ve desteklerden yararlandırmış bir şirket olarak yüksek tecrübe sahibi uzman kadromuz ile sizlere hizmet vermekteyiz.
Vizyonumuz Silivri ve Trakya bölgesinde operasyonel mükemmeliyetçilik, etkin ve sürekli gelişen iş gücümüz, iş bitiriciliğimiz, topluma ve doğaya saygıda öncülüğümüz ile belgelendirme, danışmalık eğitim ve projelendirme konularında ulusal-uluslararası önde gelen bir kuruluş olmaktır.
Vizyonumuza ulaşmamızda bizlere destek olan, KAGİDER yönetimini, üyelerini ve yerel tüm kamu ve özel kuruluşlara sonsuz desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Çözüm ortağı olduğumuz işletmelerin ve kamu kuruluşlarının sistem maliyet ve denetimlerinde etkin bir şekilde bulunmak bizlere onur vermektedir.
Belgelendirme, Hibe, Destek ve Sistem Geliştirme Projelerinde sizlere hizmet vermek için iletişim bilgilerimiz; SBM UIuslararası Belgelendirme, Denetim, Gözetim, Danışmanlık, Muayene ve Mühendislik Hizmetleri adına; Serkan Koyuncu, e-posta: belge@ koyungroup.com, tel/fax 0212 729 00 06, 0533 655 67 10.”

SBM Uluslararası Belgelendirme, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Albay Yunus Dirik Caddesi, Marmara Plaza, Kat:3, D:18 Silivri adresinde hizmet vermekte.

Haber Merkezi

YORUM YAP