KAGİD: Gençlerimize dokunmuş olmanın mutluluğu paha biçilemez

KAGİD: Gençlerimize dokunmuş olmanın mutluluğu paha biçilemez

12.11.2021 10:58:35

Düzenledikleri Cumhuriyet Balosundan elde edilen gelirleri sahiplerine ulaştıran Kadın Girişimciler Derneği yöneticileri “Geleceğin mimarı gençlerimize dokunmuş olmanın mutluluğu paha biçilemez” şeklinde duygularını dile getirirken süreç içesinde destekte bulunan herkese teşekkürlerini ilettiler.

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Cumhuriyet Balosundan sağlanan geliri, önceden ilan ettikleri üzere, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmaları için İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'e 16 adet tablet olarak, kalan nakdi kısmını da ÇYDD için Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu'na teslim ettiler.

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Gülgün Narinç ve yönetim kurulu üyeleri Öznur Kırkıcı, Aysun Karasu Akçay ve Gizem Özkanlı Çelikkol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gençlerin eğitimine katkı amacıyla düzenlenen Cumhuriyet Balosundan elde edilen geliri yetkililere teslim etti. Balodan sağlanan gelir ile satın alınan 16 adet tablet ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'a teslim edilirken, 10 Bin TL'lik tutarı da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu'na takdim edildi.

CUMHURİYET BALO'MUZDAN ELDE EDİLEN GELİRLER SAHİPLERİNE ULAŞTI

Dernek Yönetimi tarafından konuyla ilgili şu paylaşımda bulunuldu: “Cumhuriyet Balo'muzdan elde edilen gelirler sahiplerine ulaştı. ÇYDD'ye 10.000₺ nakdi, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 16 adet tablet olarak ayni yardımlarımızı teslim ettik. Geleceğin mimarı gençlerimize dokunmuş olmanın mutluluğu paha biçilemez. Bu süreçte bizlere destek veren, hassasiyetle yaklaşan herkese teşekkür ediyoruz.”

YORUM YAP