“Kadının gücünü ilçemiz siyasetine taşıyacağım”

“Kadının gücünü ilçemiz siyasetine taşıyacağım”

3.12.2023 13:36:21

Avukat İrem Naz Aslan Godollar, “Gençliğin enerjisini ve kadının gücünü ilçemiz siyasetine taşımak için Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı sürecimi başlattım” diyerek başvurusu dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk'a teslim etti.

Avukat İrem Naz Aslan Godollar, AK Parti'den Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

“GENÇLİĞİN ENERJİSİNİ VE KADININ GÜCÜNÜ İLÇEMİZ SİYASETİNE TAŞIMAK İÇİN ADAYIM”
İrem Naz Aslan Godollar siyasi hedefleri ve meclis üyesi adaylık süreci hakkında şunları söyledi: “Eğitim hayatım boyunca milli ve manevi değerleri uğruna elini taşın altına koymak olarak değerlendirdiğim, ben değil biz diyebilen kimselerden oluştuğuna inandığım, felsefesinin daha yaşanılabilir bir düzen arayışı ve yarışına dayandığını düşündüğüm siyasete, mesleğimi elime alır almaz Silivri AK Parti İlçe Başkanlığı çatısı altında başladım. Bu şarkı burada bitmez düsturu ile değerlere inanç ve kararlılıkla ulaşmayı, daha iyiye dair gayelerde buluşmayı arzu ederek gençliğin enerjisini ve kadının gücünü ilçemiz siyasetine taşımak için Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı sürecimi başlattım. “
İREM NAZ ASLAN GODOLLAR KİMDİR?
25/06/1998'de Silivri'de doğmuş olup aslen Sivaslıdır. Lisans eğitimini Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladıktan sonra Silivri'de Aslan Hukuk ve Danışmanlık Ofisi'nin kurucu avukatı olarak kendi ofisini açmıştır ve hala Silivri'de avukatlık mesleğini icra etmektedir. 2020 yılından beri Silivri AK Parti İlçe Teşkilatında ilçe başkan yardımcısı olarak ilçemiz siyasetinde yer almaktadır. Evlidir.

Sevginar SALİ

YORUM YAP