İYİ Parti’de devir teslim tamam

İYİ Parti’de devir teslim tamam

17.12.2019 16:13:14

İYİ Parti Silivri'nin yeni İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, Av. Ozan Ersaraç'tan görevi devraldı. Atama belgesini İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun elinden alan Bek, “Silivri her ne kadar CHP'nin kalesi olarak görülse de aslında merkez sağın kalesidir. Bizim hedefimiz burada merkez sağı İYİ Parti çatısı altında birleştirip İYİ Parti'yi iyi noktalara getirmek” diye konuştu.

İYİ Parti Silivri'ye 2 yıl boyunca İlçe Başkanlığı yapan Ozan Ersaraç, İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun da katıldığı törenle görevini Ahmet Refik Bek'e devretti. 14 Aralık Cumartesi günü ilçe binasında gerçekleştirilen programda Başkan Ahmet Refik Bek, geçmiş dönem Başkanı Ozan Ersaraç ile hediyeleşerek tüm katkıları için teşekkür etti. 

KAVUNCU: HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Törende katılımcılara seslenen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “Devir teslimler kolay değildir. Veda etmek zordur. Yeni gelen için heyecan vardır. Bu devir teslimlerin medeni, mutlu, coşkulu olması da devredenle devralanın olgunluğuna bağlıdır. Ozan Başkan bugün Silivri ile ilgili yetkilerini Ahmet Refik Bek Başkanımıza devredecek. Hayırlı olmasını diliyoruz. Ahmet Başkan geçmiş tecrübesiyle, Silivri'de yaptıklarıyla, tanınırlığıyla zaten inşallah Silivri'yi daha iyi yerlere getirecek. Ozan Başkan, Ahmet Başkan iyi ki varsın. Gidene Allah razı olsun, ellerine sağlık diyorum. Yeni gelene de başarılar, yanınızdayız diyorum” şeklinde konuştu.

BEK: EL BİRLİĞİYLE İYİ PARTİ'Yİ ÇOK DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ

Ahmet Refik Bek devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Öncelikle Ozan Başkanıma ve ekibine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Çok zor bir süreçti. Ben de Meral hanımla birlikte Ahlat'tan başlayıp Türkiye'nin her tarafını dolaştım. O süreçten sonra İYİ Parti'nin seçime girmemesi adına yapılanları sizde biliyorsunuz. Bu sadece işin görünen yüzüydü ama onun dışında yaşananları İl Başkanım, İl Başkan Yardımcılarım daha iyi biliyor. Çok zor süreçlerden geçerek kurulan bu parti, Allah'ın izniyle 5,5 ay gibi bir sürede barajı aştı. Şu anda mecliste grubu bulunan bir siyasi parti. İlk girdiği yerel seçimlerde ittifakla birlikte büyükşehirlerde çok başarılı oldu. İnşallah geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Bundan sonra da el birliğiyle İYİ Parti'yi çok daha iyi yerlere getireceğiz.

“SİLİVRİ ASLINDA MERKEZ SAĞIN KALESİDİR”

Silivri'de gerçekten ciddi bir potansiyelimiz var. Silivri her ne kadar CHP'nin kalesi olarak görülse de aslında merkez sağın kalesidir. Ortaköy, Kavaklı, Selimpaşa beldelerimiz her zaman sağ partilerin kazandığı yerlerdir. Doğru Yol ve ANAP ekseninde geçer. Gümüşyaka, Çanta, Değirmenköy, Çavuşlu hep sağ partilerin kazandığı yerlerdir. Köylerimiz de merkez sağdır. Bizim hedefimiz burada merkez sağı İYİ Parti çatısı altında birleştirip İYİ Parti'yi iyi noktalara getirmek. Ozan Başkanımızın ve bugüne kadar partiye emek vermiş arkadaşlarımızın desteğiyle partiyi inşallah daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum.” Bek konuşmasının ardından Ersaraç'a bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şilt takdim ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi. İl Başkanı Kavuncu'ya da parti Genel Merkezi'nin açılış töreninde İYİ Parti lideri Meral Akşener'in kurdele kestiği ana ait görüntünün işlendiği halıyı hediye etti.

ERSARAÇ: İYİ'LİK YOLUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ozan Ersaraç ise devir teslim töreninin ardından bir veda mesajı yayımladı. Ersaraç'ın mesajında şu ifadeler yer aldı: “Partimizin kuruluşu ile birlikte başladığımız İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı vazifemizi dün itibariyle, gayet coşkulu bir ortamda yeni İlçe başkanımız Sayın Ahmet Refik Bek 'e devrettik. Kasım 2015'te başlayarak dördüncü yılını dolduran mücadelemizde ardında yürümekten onur duyduğum Genel Başkanımız, Ablamız Sayın Meral Akşener' e, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın'a, İstanbul Kurucu İl Başkanımız ve Genel Başkan Başdanışmanımız Sayın Ersin Beyaz 'a, İstanbul İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu'ya güven ve teveccühleri için şükranlarımı sunuyorum. 2 yıl boyunca birlikte görev yaptığımız tüm ekibime; ilçe yöneticilerimize, mahalle başkanlarımıza, gençlik kollarımıza, üyelerimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum. İYİ'lik yolunda daha nice çalışmayı yine hep birlikte yapacağız. Birlikte başaracağız. Türkiye İYİ Olacak!”

Tören, yeni üyelere rozet takılmasının ardından sona erdi.


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP