İYİ’ler Bekirli ve Akören’deydi

İYİ’ler Bekirli ve Akören’deydi

12.02.2020 12:00:18

İYİ Parti mahalle teşkilatlanma çalışmalarını tüm etkinliğiyle Refik Bek Başkanlığı ve yönetiminin üstün gayretleriyle sürdürüyor.

İYİ Parti Silivri'de Refik Bek'in ilçe başkanlığında kongre hazırlıkları ile teşkilatlanma faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Son olarak Bekirli'de Halis Çakır, Akören'de Sinan Gümüş'ün mahalle başkanlıklarında gerçekleştirilen ziyaretlerde Bek, İYİ Parti'ye Türkiye ve Silivri'nin duyduğu ihtiyacı ifade etti ve vatandaşlara katılım çağrısında bulundu.

Delege seçimleri sonrasında Bekirli Mahallesinde, Halis Çakır'a bugüne kadar İYİ Parti'ye yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür eden Bek ve yönetim kurulu üyeleri önümüzdeki süreçte daha önemi sorumluluklar üstlenmeye hazır olduklarının altını çizdiler. Silivri'den sorumlu İBB İYİ Parti Meclis Üyesi Sinan Gümüş'e ve Bekirli Mahalle Muhtarı Siyami Orta da programda hazır bulundular.

Akören'de Vedat Çapgülaş'ın mahalle sorumluluğunda bölge sakinleriyle buluşan İYİ'lere burada da İBB İYİ Parti Meclis Üyesi Sinan Gümüş ve Akören Mahalle Muhtarı Hüseyin Ergin yalnız bırakmadılar.

BEK: SİYASİ ETİKİNLİĞİMİZİ GELİŞTİRECEĞİZ

Bek, Silivri'den başlayarak Türkiye'nin iyileşmesine katkı sunmaya hazır olduklarını ve ilk günkü heyecanla siyasi etkinliklerini geliştirmeye hazır olduklarını ifade etti.

GÜMÜŞ SORUNLARIN TAKİBİ İLE İLGİLİ SÖZ VERDİ

Avcılar Belediyesi ve İBB İYİ Parti İlçemizden Sorumlu Meclis üyesi Sinan Gümüş, mahalle muhtarları ile vatandaşların ilettiği sorunların takibini ilgili daire başkanlıkları düzeyinde gerçekleştireceğinin sözünü verdi.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki CHP kongresinin Silivri yansımaları
Sonraki »

YORUM YAP