İSKİ mağduriyeti

İSKİ mağduriyeti

18.08.2018 02:21:30

Silivri'de lüks bir sitedeki içme suyu şebekelerinde yaşanan sızıntılara zamanında müdahale etmeyen İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Silivri Şube Müdürlüğü, mahalle sakinlerinin şikâyet konusu haline geldi.

Elit Vizyon Sitesi'nde günlerdir yaşanan su kaçağı ve kanal altyapısındaki arıza bir türlü giderilmeyince vatandaşlar da isyan etti. Manzaraya tepki gösteren site sakinleri İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Silivri Şube Müdürlüğüne yönelik şikâyetlerine yanıt alamadıklarını kaydederek, “Bir haftayı aşkın süredir durumu yetkili kuruma bildirmemize rağmen ilgilenilmedi. Temiz su sokağa akmaya devam ediyor. Yazıktır günahtır, suyun boşa akışını üzülerek izliyoruz. Umarız araya Kurban Bayramı girmeden gerekli müdahale yapılır. Su savurganlığına dur denilmesi için yetkilileri göreve çağırıyoruz.” diyerek sitemde bulundular.

DİKİCİ, YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ
“Ortada bir vurdumduymazlık olduğuna inanmak istemiyorum” diyen Site Yöneticisi Orhan Dikici, mağduriyetlerinin giderilmesi için yetkililere seslendi. Dikici, “İvedilikle kaçağın kaynağının bulunup sızıntı borularının tamir edilmesi gerekiyor. Su kaçağı problemine zamanında müdahale edilmediğinde ciddi problemlere yol açtığını hepimiz biliyoruz. Su bina temelinde birikmeden, gerekli tadilatın yapılarak kaçağın giderilmesini yetkililerden bir kez daha talep ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP