Işıklar, kararlı; Yağmaya geçit yok

Işıklar, kararlı; Yağmaya geçit yok

4.10.2016 08:53:34

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bugün Facebook'tan canlı yayınla konu hakkında ikinci bir açıklama yapacağını belirtti.
Hafta sonu şirket yetkililerinin açıklamalarını sosyal medya hesabından değerlendiren Işıklar, şunları söyledi: “Adı geçen şirketle kesinlikle görüşmedim, hatta kendilerine randevu bile vermedim. Çok ısrar ettiklerinde de Başkan Yardımcımız Ayhan Otlatıcı'ya kendilerini dinlemesi talimatı verdim. Görüşme sonrası Ayhan Bey beni bilgilendirdiğinde ‘Bu proje kesinlikle yanlış bundan sonra yakın izleyin müdahale edin' dedim.
Uzun uzun anlatmaya gerek yok çok basit bir soru var sorulacak. Adı geçen yer 2500 dönümlük alan; tarım alanı. Yani izinsiz köpek kulübesi bile yapılamaz bırakın sanayi sitesini. Diyorlar ki “Tapumuz var” bu çok komik bir açıklama ve kurnazca. Tapu sizin olabilir ama o yerin 1/100.000'lik planda imarı ne? Cevap mutlak tarım. Biz bu araziyi tarım dışına mı çıkardık, gözden mi çıkardı ki!?
Bu tamamen rant ve yağma amaçlı. Pazartesi günü saat 11.00'da Facebook ve Periscope üzerinden canlı basın açıklaması yapacağım. Yağmaya geçit yok...”
Haber Merkezi

YORUM YAP