Işıklar, Fatih’te çalışmaları denetledi

Işıklar, Fatih’te çalışmaları denetledi

10.02.2017 09:42:01

Başkan Özcan Işıklar, ikinci döneminin en önemli yerel yönetim hedeflerinden birini oluşturan Tarihi Kale İçi Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Fatih Mahallesinde Tarihi Kale İçi Projesi çalışmalarını Başkan Yardımcısı Hasan Solak ve Fen İşleri ekipleri ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Işıklar, “Doğduğum, büyüdüğüm ve bir ferdi olmaktan gurur duyduğum Fatih mahallesindeydik bugün. Altyapı çalışmaları nedeniyle yaşanan onca sıkıntıya rağmen bizleri bağrına basan, çalışmalarımızın bitmesini sabırla sevgiyle bekleyen ablalarıma, abilerime, kardeşlerime ve çocuklara çok teşekkür ederim” dedi.
Fatih Mahallesinin toplum yaşamının özelliklerini ilçemiz ölçeğinde yaşatan örnek bir mahalle olacağını her fırsatta vurgulayan Işıklar, 7 bin yıllık tarihe sahip Silivri'de, tarihi zenginliklerin gün yüzüne çıkarılması, yerel kalkınmada din ve kültür turizminin öncü sektör haline getirilmesi hedefleri doğrultusunda çalışmalarını azimle sürdürme kararlılığının altını çizdi.
Fatih Mahallesinde elektrik, su, telefon, gaz, atık su gibi altyapı kurumların eş zamanlı çalışarak yenileme işlemini tamamladı. Yapılan bu yenileme yatırımından sonar artık en az 50 sene bölgenin altyapı konusunda hiçbir sorun yaşamayacağı belirtiliyor. Yerin altında gerekenler yapıldı, şimdi Silivri Belediyesi üst yapıyı tamamlayarak mahalleye katılması hedeflenen değeri tamamlamak için çalışıyor.

Haber Merkezi

YORUM YAP