Işıklar: Düzenlemeler hayatımızı kolaylaştıracak

Işıklar: Düzenlemeler hayatımızı kolaylaştıracak

15.06.2017 11:38:50

Akçeşme Sokak'taki yayalaştırma projesinde gelinen son noktayı yerinde inceleyen Işkılar, teknik ekibiyle Konutlar Bölgesinde başlatılacak refüj düzenlemesi ile ilgili de tespitlerde bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yeni haftaya Akçeşme Sokak'ta devam eden çalışmaları inceleyerek başladı.

IŞIKLAR: CADDE HAREKETLENECEK
Bölge esnaf ve sakinleriyle değerlendirmenin ardından geçtiğimiz aylarda başlatılan yayalaştırma projesi hakkında bilgi veren Işıklar, “Akçeşme Sokak'ta, Fatih Mahallesi projesi ile Çarşı Meydanı projesini birleştirmiş olacağız. Yapılacak çalışmalarda aydınlatmalar olacak, yeni ağaçlandırma ve vatandaşın oturabilmesi için Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki gibi bantlar olacak. Yapılacak değişikliklerden sonra bu cadde eskiden olduğu gibi hareketlenecek. Burasını bitirince otoparkla beraber Uğur Mumcu Meydanı (Çarşı Meydanı) ile birleşmiş olacak, hamamın o taraftan gelen sokakla burasını birleştireceğiz, tüm sokaklar bir bütünlük içinde aynı olacak” dedi.
Akçeşme Sokak'taki çalışmaların bayrama kadar tamamlanması planlanıyor.

KONUTLAR BÖLGESİ'NDE REFÜJ ÇALIŞMASI
Işıklar, Başkan Yardımcısı Hasan Solak ve teknik ekibiyle birlikte daha sonra Konutlar Bölgesine geçerek yapılacak refüj çalışması için yerinde tespitler yaptı. “Kent estetiği ve daha kaliteli yaşam koşulları için gerçekleştirdiğimiz düzenlemeler hayatımızı daha da kolaylaştıracak” diyen Işıklar, herkese iyi haftalar diledi.
Konutlar Bölgesin'deki düzenleme çalışmalarının bayramdan hemen sonra başlayacağı öğrenildi.

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki HEP SONRADAN
Sonraki » Konu sağlıksa, gerisi teferruat...

YORUM YAP